Policia Local de Blanes

Agents de la Policia Local herois: li salven la vida a una noia de només 26 anys

La jove es troba ingressada en estat greu

No tot són males notícies per al cos de policia. Tot i la gravetat de la situació, gràcies a la rapidesa a l'hora d'actuar, van poder salvar la vida d'una noia de Blanes.

Gran acció la del cos de la Policia Local de Blanes, quan uns agents van poder salvar la vida d'una jove que patia una parada cardíaca.

Encara que, de moment, la jove es troba ingressada en estat greu, sense la ràpida actuació dels agents policials de la localitat, el resultat hagués pogut ser fatal.

Agents de la Policia Local de Blanes, a la Selva, s'han convertit en herois en salvar-li la vida a una noia de 26 anys veïna del municipi.

Els fets van passar aquest dijous al voltant de les tres de la matinada, després que la víctima patís una aturada cardíaca.

Li costava respirar

Els agents van rebre l’avís del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i es van desplaçar fins al domicili de la jove, al barri Ca la Guidó-Mas Carolet. Allà van practicar-li les maniobres RCP fins que va arribar l’ambulància que la va traslladar a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on es troba ingressada en estat greu.

Els fets van passar aquest dijous de matinada. La mare de la jove havia trucat al SEM explicant que a la seva filla li estava costant molt respirar i que s’ofegava.

Quan van arribar els efectius de la Policia Local de Blanes van veure que la família havia decidit traslladar-la amb el seu cotxe perquè havia empitjorat la situació.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

Van fer-li maniobres RCP

En comprovar que estava inconscient i no respirava, els agents van treure la jove de l’interior del vehicle i van iniciar les maniobres RCP, a l’hora que posaven en marxa el dispositiu Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) que duen tots els vehicles d’emergència de la localitat.

Els policies van estar practicant-li la RCP fins que van arribar els sanitaris, que es van encarregar de continuar amb les maniobres.

Quan finalment van aconseguir remuntar la víctima, la noia va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Josep Trueta de Girona. La jove continua ingressada a la Unitat de Cures Intensives del centre mèdic en estat greu.