IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els agents que van trobar a la víctima de 'La Manada': «M'agafava del braç i em deia que no la deixés sola»

Van declarar davant del jutge dimecres passat relatant el que els va dir la jove: «Amb un plor desconsolat, no era capaç de descriure el que havia passat»

Miembros de La Manada y la víctima momentos antes de la violación
Els membres de 'La Manada' i la víctima moments abans de la violació| Cedida

El judici per la presumpta violació de membres de 'La Manada' a una jove als Sanfermines de 2016, va començar dilluns passat a Navarra i aquest dimecres s'han assegut a la banqueta en qualitat de testimonis els dos agents que van tenir el primer contacte amb la víctima després d'haver estat suposadament violada pel grup.

Com van assegurar davant el jutge, es van trobar a la jove en estat de 'xoc' i ella mateixa els va explicar que havia estat violada. «Li costava parlar i no podia mantenir una conversa fluida», van explicar. A més, els agents van seguir dient que la jove, «amb un plor desconsolat, no era capaç de descriure el que havia passat», tal com ha explicat La Sexta en el seu informatiu.

Ella mateixa ho va explicar als agents


Els agents es van trobar amb la víctima al voltant de les 3.40 del matí i després de relatar-los el que va succeir, li van demanar que els ensenyés el lloc on assegurava haver estat agredida: «M'agafen la mà i em dirigeixen dins del portal. Jo pensava que anaven a fumar porros, però m'envolten i em despullen», va relatar la jove davant el jutge, deixant clar que ella va accedir a anar al portal amb els cinc homes però que a cap moment per mantenir relacions sexuals amb cap d'ells.

Mentre la jove ensenyava el lloc als agents, ells han explicat que no volia que se separessin d'ella: «M'agafava del braç i em deia que no la deixés sola». A més, a les seves declaracions del passat dimecres han assegurat que no creuen que el seu relat fos fingit, ja que a més presentava uns senyals vermells a les galtes, les quals no van ser descrites en l'informe del cas. Ella va explicar al jutge que quan la van envoltar i van despullar es va quedar paralitzada i no va oposar resistència perquè acabessin ràpidament: «Vaig entrar en 'xoc' en veure'm envoltada i em vaig sotmetre perquè acabessin al més aviat possible».

Però no va ser l'única informació que s'explica temps després. La víctima no va parlar que li havien robat el mòbil fins a temps després. «En sortir del portal volia trucar al meu amic, però m'havien robat el mòbil. Era l'única persona a la qual coneixia a Pamplona i que podia ajudar-me, però no sabia el seu número», van ser les paraules de la suposada agredida.


Comentaris

envia el comentari