Agredeixen un militant de la CUP mentre penjava cartells a Salt, a Girona

Els fets es van produir divendres passat, 8 de desembre, i segons la CUP l'agressió va anar a càrrec «d'un grup d'estètica neonazi»
Assamblea general de la CUP | Cedida

 

La CUP va lamentar el passat divendres, 8 de desembre, una agressió que un militant de la col·lisió va rebre per part «d’un grup d’estètica neonazi».

 

El partit liderat per Carles Riera va assegurar que l’agressió, que s’havia produït a la localitat gironina de Salt mentre el militant en qüestió es trobava penjant cartells electorals, s’havia produït al crit de «fill de puta, visca Espanya».

«Sensació d’impunitat»

El partit va denunciar que aquest no és un fet aïllat, dient que són «masses» els episodis de violència per part d’aquests grups.

 

Així mateix, la CUP, que es va expressar a través d’un comunicat, assegurava tenir «una sensació d’impunitat» de cara a uns grups, que segons van afirmar: «Ens fa pensar que formen part del sistema de repressió de l’estat per intentar atemorir el nostre poble i les reivindicacions de la seva gent».

 

Finalment, el partit va al·legar «la república catalana» per a poder «avançar i construir un país de drets i llibertat per a tothom».

Comentaris