Agredeixen dos policies en menys de dotze hores a Terrassa

Un d’ells va ser agredit per un venedor ambulant i l’altre per un conductor que es va negar a fer la prova d’alcoholèmia

 
Imatge arxiu Policia Local Salt
Dos policies han estat agredits a Terrassa amb poques hores de diferència | CEDIDA

Dos agents de la Policia Municipal de Terrassa(Vallès Occidental) van ser agredits en menys de dotze hores el passat dijous. Una d’aquestes agressions va succeir al matí, quan un venedor ambulant va atacar un agent que l’estava denunciant. L’altre va tenir lloc a la nit, quan un conductor es va negar a realitzar la prova d’alcoholèmia.

La primera agressió va ser a les 11.29 hores al Raval de Montserrat. Un policia estava denunciant una persona que es trobava realitzant una venda ambulant quan aquest el va agredir. Tant agressor com agent van ser traslladats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Un dels agressors s’havia quedat adormit al cotxe

La segona va succeir a les 22.54 hores. La policia va rebre un avís d’un cotxe que intentava, desastrosament, sortir d’un estacionament a l’avinguda del Vallès, a l’altura del carrer del Foc. El vehicle estava xocant contra els cotxes que l’envoltaven i amb elements de la via pública, com una caixa de registre de telefonia.

Els agents van desplaçar-se fins al lloc dels fets i quan van arribar van trobar el conductor dormint al volant. Quan van intentar realitzar-li la prova d’alcoholèmia, ell es va negar i tot seguit va agredir els agents que es trobaven allà. El culpable va ser detingut i traslladat, també, a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari