ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Agredeixen una àvia per robar-li 40 euros a la Selva

Durant 40 minuts, els lladres l’han retingut, pegat i amenaçat de mort perquè els digués on tenia els objectes de valor

Una dona de 80 anys ha estat agredida per uns lladres que l'han retinguda a casa
Una dona de 80 anys ha estat agredida per uns lladres que l'han retinguda a casa | Mossos d'Esquadra

Gran preocupació entre els veïns de Santa Coloma de Farners. En les darreres setmanes al municipi de La Selva si han denunciat diversos atacs i robatoris a gent gran. En aquest cas, una dona de 80 anys va resultar ferida després que tres persones l’ataquessin i la retinguessin dins la seva casa durant la matinada d’aquest dissabte 1 de desembre. I tot per emportar-se 40 euros i unes poques joies que la víctima tenia a casa seva.

L’àvia ha estat retinguda 40 minuts

Els fets van tenir lloc a les 00.30 hores de la nit de dissabte, quan els lladres van intentar obrir la porta de l’entrada amb cops. La víctima es va despertar, alertada pel soroll, i els va obrir ella mateixa la porta. Els assaltants, en un primer moment, van preguntar per un tal Jordi, i ella els va dir que s’havien equivocat.

Just en aquell moment, els lladres van aprofitar el moment de confusió per empènyer-la i retenir-la a l’interior de la casa. Mentre la vigilaven, van començar a regirar-ho tot per trobar diners o objectes de valor. Finalment, un dels autors de l'assalt va amenaçar la víctima de matar-la si no els deia on guardava les joies, i li va propinar diversos cops. 

Un dels cops, un fort al clatell, que la va fer caure a terra, amb una ferida que va necessitar diversos punts de sutura. Després d'aconseguir el seu objectiu, els tres lladres van fugir sense deixar rastre, i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per localitzar-los. La víctima, que ara està vivint amb un familiar, no ha estat capaç d'identificar els autors de les imatges dels habituals delinqüents de la zona.

Diversos assalts i robatoris al municipi gironí

No es tracta de l'únic assalt d'aquest tipus al municipi de la Costa Brava. Alguns dels mateixos veïns de la dona gran van explicar que els sogres d'un d'ells, que viuen al mateix carrer i també són d'edat avançada, van tenir la mateixa sort. La dona va obrir-li la porta a una veïna que buscava el seu canari, que s'havia escapat, però un lladre va aprofitar aquell moment per accedir al domicili. 

Els veïns de Sabta Coloma de Farners han viscut diversos assalts i robatoris darrerament
Els veïns de Santa Coloma de Farners han viscut diversos assalts i robatoris darrerament | Cedida

 

A continuació, va robar una cartera amb 500 euros, que una de les víctimes acabava de treure del banc. A més, també cal dir que diversos menors també van ser denunciats pels veïns d'un bloc de pisos, acusats de robar i amenaçar-los. 


Comentaris

envia el comentari