Vídeo: Agressió amb gas pebre a un vigilant d'un centre comercial a Esplugues

L’home i la seva família han insultat els vigilants quan els van demanar que marxessin d’una botiga de joguines

Agressió amb gas pebre a un vigilant de seguretat del Centre Comercial Finestrelles a Esplugues de Llobregat, el 10 de desembre de 2019
Agressió amb gas pebre a un vigilant de seguretat del Centre Comercial Finestrelles a Esplugues de Llobregat | Twitter

Agredeixen uns vigilants de seguretat al Baix Llobregat. Un home, acompanyat per la seva dona i una nena menor, ha agredit amb un esprai de gas pebre a dos agents al Centre Comercial Finestrelles d’Esplugues de Llobregat aquest dilluns.

L’home ha atacat el vigilant amb gas pebre

Els fets han tingut lloc aquest 9 de desembre en una botiga de joguines del centre comercial quan els vigilants de seguretat han demanat a la família que marxessin de l’establiment. Tanmateix, com es pot veure en el vídeo compartit a les xarxes, entre altres per l’Associació Nacional de Seguretat Privada, han començat a discutir que els haguessin fet fora.

En aquest punt, tota la família ha començat a agredir verbalment els vigilants, fent servir paraules racistes com «sudaca» o «xipi de merda» fins que l’home ha tret un esprai de gas pebre i ha ruixat la cara d’un dels vigilants quan aquests es col·locaven en posició per detenir-lo. Llavors es pot observar com els agents sí que el van reduir, tot davant de la mirada de la menor i altres persones presents al centre comercial.

Cal destacar que, en les darreres setmanes, els atacs a vigilants de seguretat s’han repetit freqüentment en diversos punts del territori, com és el cas de diversos treballadors de Renfe que van ser agredits violentament per un grup de joves a Pineda de Mar o uns altres que han insultat un revisor de Rodalies a Girona aquest mateix dilluns.

També et pot interessar...


Comentaris
maite
El que no entenc ,per-que no els deixaven entrar amb un lloc public ,qn representa que es pot anar .tothom

envia el comentari