Agressió amb gas pebre a un vigilant de seguretat del Centre Comercial Finestrelles a Esplugues de Llobregat, el 10 de desembre de 2019

Vídeo: Agressió amb gas pebre a un vigilant d'un centre comercial a Esplugues

L’home i la seva família han insultat els vigilants quan els van demanar que marxessin d’una botiga de joguines

Agredeixen uns vigilants de seguretat al Baix Llobregat. Un home, acompanyat per la seva dona i una nena menor, ha agredit amb un esprai de gas pebre a dos agents al Centre Comercial Finestrelles d’Esplugues de Llobregat aquest dilluns.

L’home ha atacat el vigilant amb gas pebre

Els fets han tingut lloc aquest 9 de desembre  en una botiga de joguines del centre comercial quan els vigilants de seguretat han demanat a la família que marxessin  de l’establiment. Tanmateix, com es pot veure en el vídeo compartit a les xarxes, entre altres per l’Associació Nacional de Seguretat Privada, han començat a discutir que els haguessin fet fora.

En aquest punt, tota la família ha començat a agredir verbalment els vigilants, fent servir paraules racistes com «sudaca» o «xipi de merda» fins que l’home ha tret un esprai de gas pebre i ha ruixat la cara d’un dels vigilants quan aquests es col·locaven en posició per detenir-lo. Llavors es pot observar com els agents sí que el van reduir, tot davant de la mirada de la menor i altres persones presents al centre comercial.

Cal destacar que, en les darreres setmanes,  els atacs a vigilants de seguretat s’han repetit freqüentment en diversos punts del territori, com és el cas de diversos treballadors de Renfe que van ser agredits violentament per un grup de joves a Pineda de Mar o uns altres que han insultat un revisor de Rodalies a Girona aquest mateix dilluns.

També et pot interessar...