Agredeixen i roben un home de 75 anys a Girona

Els Mossos busquen l’autor dels fets, que va atacar a plena llum del dia amb la cara tapada
L'home va ser agredit mentre es trobava a l'hort que té a Hortes de Salt | CatalunyaDiari.cat

 

Un home de 75 anys va ser atacat el passat divendres 25 de gener mentre es trobava al seu hort situat a Hortes de Salt, a Girona. En aquell moment, un jove, amb la cara tapada, va atacar-lo amb un pal per darrere, sense que pogués veure’l. L’home va patir diversos traus al cap, ja que l’agressor el va colpejar amb el que semblava una eina de l’hort amb la intenció de robar-li.

 

 

L’atacant, que va actuar amb la cara tapada, va robar-li diners i documentació a la víctima després d’agredir-lo per darrere. Segons denúncia la víctima, l’agressor el va colpejar amb força, el va fer caure a terra i li va demanar la cartera a crits mentre el seguia agredint, inclús el va fer girar-se per endur-se la seva documentació i 10 euros que portava. La víctima va intentar protegir-se amb els braços durant l’agressió, però en ser glopejada al cap no va poder evitar l’agressió.

 

L'home va haver de ser atès a l'hospital de Santa Caterina de Salt per les contusions | CEDIDA

 

L’home va veure l’agressor

Durant els fets, succeïts cap a la una del migdia en un hort a la zona de les Deveses, l’home es va veure obligat a girar-se per part de l’agressor, moment en què va poder veure al noi, tot i que duia la cara tapada, i el va descriure a la policia com un jove de 20 a 30 anys i amb accent estranger.

 

La víctima va necessitar assistència i va haver d’anar a Urgències de l’hospital Santa Caterina de Salt on li van posar punt de sutura a la ferida. Actualment, els Mossos d’Esquadra busquen l’autor del robatori amb violència i intimidació, ja que la víctima va denunciar els fets a comissaria el mateix divendres a la tarda. De moment la policia segueix buscant a l’agressió, que no ha estat detingut fins al moment.