Un jove denuncia una agressió homòfoba d'un vigilant a Pacha La Pineda

Segons el noi, Ion Arenas, un vigilant de seguretat l'hauria seguit a ell i a un amic seu fins al lavabo i els hauria colpejat

Ion Arenas és un jove de Reus conegut a les xarxes socials, especialment a Instagram. La nit de dimarts a dimecres va sortir de festa al conegut local Pacha La Pineda, on segons el seu perfil a Facebook hi va treballar. De fet, el mateix jove explica en un seguit de vídeos que s'han fet virals a les xarxes socials i també per WhatsApp que feia molts anys freqüentant aquest local de festa i mai havia tingut cap problema, fins a la matinada de dimecres, quan va patir una agressió homòfoba segons ha relatat a través dels seus Stories a Instagram.

Arenas, a través del seu compte a Instagram que té més de 12.300 seguidors, va relatar en directe el que van patir ell i el seu amic durant la matinada de dimecres en aquesta coneguda discoteca de La Pineda. Segons explica, ell i el seu amic van anar al lavabo junts a Pacha La Pineda i un vigilant de seguretat els hauria seguit fins allí i tot seguit els va començar increpar. A partir d'aquell moment la tensió va augmentar, i tal com relata Arenas, el vigilant els volia tancar al lavabo però per sort tots dos van poder fugir del lloc.

Denúncia a través d'Instagram l'agressió homòfoba a Pacha La Pineda

Mentre marxaven del lavabo espantats, el vigilant els hauria propinat diversos cops, tot i que cap d'ells de gravetat per sort. Immediatament els dos nois van marxar de la discoteca i van decidir anar a la policia per denunciar els fets, tot i que en un primer moment els van explicar que seria molt complicat que la cosa anés a més, ja que no hi havia lesions, malgrat que tots dos van anar al metge on els van elaborar un informe mèdic. Tot i així, Arenas no ha defallit en la lluita per demanar justícia i que aquests fets no es repeteixin, i l'endemà, segons explica, va anar a interposar la denúncia a la comissaria.

Tots aquests fets Arenas els va compartir amb els seus més de 12.300 seguidors a Instagram, tot demanant que el missatge fos compartit perquè arribés al màxim de gent possible. Això ha propiciat que els fets s'hagin fet virals a la xarxa, i tal com ell mateix explica, a Instagram més de 46.000 persones van veure els seus vídeos. 

Pacha investigarà els fets perquè no es repeteixin

Des de Pacha La Pineda han explicat a TarragonaDigital.com que els fets van passar la matinada de dimecres, i que els investigaran per tal que no es tornin a produir. També han assegurat que ja han contactat amb el jove per conèixer més detalls sobre els fets, tot i que encara no han rebut resposta.


Comentaris

envia el comentari