Un periodista és agredit i amenaçat amb una navalla a Barcelona

Es trobava assegut en un banc amb la seva parella quan van succeir els fets

L'home va denunciar haver patit una agressió a Barcelona
L'home va denunciar haver patit una agressió a Barcelona | Twitter (@mossos)

Un periodista ha posat una denúncia per una agressió homòfoba que va patir el passat divendres a Barcelona. Arnau Martínez, un dels afectats, ha explicat a les xarxes socials que els fets van succeir quan ell i la seva parella es trobaven asseguts a un banc del barri del Gorg. En aquell moment un grup de persones que passaven per davant els van començar a insultar.

Després de rebre un bon grapat d’insults, van contestar amb ironia als assetjadors. Els individus van marxar i van tornar al cap de poc, amb el doble de persones de les que eren abans. L’ambient s’anava caldejant i fins i tot van rebre puntades de peu i van ser amenaçats amb una navalla, per la qual cosa es van refugiar a un bar que hi havia a la zona.

No pot circular segur

Segons ’20 Minutos’, que ha recollit el relat d’Arnau Martínez, l’agressió es va dur a terme perquè no van voler suportar les vexacions i humiliacions dels agressors. Així, segons el seu punt de vista, la resposta que van donar per defensar-se va ser el detonant que va propiciar l’agressió.

Quan va arribar la policia al bar on estaven, els agents tan sols «es van limitar a acompanyar-nos al metro». Assegura que el col·lectiu LGTBI no pot circular segur pels carrers i defensa que és fruit de la falta de «protocols d’actuació clars i efectius front les agressions»

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari