Estació Manresa Renfe

Agredeixen a pedrades un vigilant de Renfe a Manresa

A conseqüència dels llançaments, el vigilant i un dels passatgers van resultar ferits

 

Dos menors van agredir un vigilant de seguretat a pedrades a l'estació de Renfe de Manresa.  A conseqüència dels llançaments,  el vigilant i un dels passatgers van resultar ferits,  segons explica la Policia Local. Encara no fa dos mesos que ja hi va haver una agressió similar a l'estació  de tren de Manresa, quan dos menors van llançar un objecte que va colpejar al cap d'un dels vigilants de seguretat, provocant-li ferides.

Segons informa 'Regió7',  els fets es remunten al diumenge, quan dos joves van ser localitzats dormint dins el tren que acabava d'arribar.  El vigilant de seguretat els va cridar l'atenció perquè sortissin del tren, que havia d'estar aproximadament una hora a l'estació i s'havien de netejar els vagons. Els dos joves es van negar a sortir del tren, ja que volien anar amb el mateix tren fins a la plaça Catalunya de Barcelona.

Segons el vigilant, «encara que em van plantar cara», finalment va aconseguir fer-los fora del tren. En aquell moment, un dels joves va dirigir-se a una taquilla per comprar un bitllet de tren i va donar un bitllet de cinquanta euros. El treballador li va dir que no tenia canvi per aquella quantitat i el va dirigir a un bar perquè en demanés. Segons el vigilant, «ells exigien que se'ls donés canvi i hi vaig intervenir».

«Vaig haver d'esquivar un cop de puny»

Va ser llavors quan, tal com explica el vigilant, «vaig haver d'esquivar un cop de puny i vaig haver de reduir el menor i treure'l de l'estació». Un cop fora, els menors van anar corrents a l'aparcament de l'estació a  buscar unes pedres i després li van començar a llançar.  Assegura que «les pedres m'anaven directes a la cara. Em vaig poder protegir amb les mans».  El vigilant de seguretat va haver de ser atès a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Segons informa 'Regió7', per la seva banda,  un passatger també va resultar ferit com a conseqüència del llançament de pedres. Va patir ferides en una mà i, segons explica el vigilant, com a conseqüència del cop, la mà se li va inflar molt i també es va fer algun tall. Aquesta persona va ser traslladada amb ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a un ambulatori, on va ser atesa.

En el lloc dels fets s'hi van desplaçar la Policia Local de Manresa i els Mossos d'Esquadra. Fonts de la Policia només confirmen que es van identificar els dos menors. El vigilant explica que va presentar una denúncia pels fets.

 

També et pot interessar...