rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

El jove que va agredir Rajoy el 2015 agredeix un polític de Vox a Pontevedra

Es trobava realitzant un míting per la campanya electoral a les generals
El delegat de VOX a Pontevedra, a Galicia, després de rebre la bofetada d'Andrés V.F. | VOX

 

Curiosíssim succés a Pontevedra. Andrés V.F., més conegut com ‘Capi’, ha tornat a saltar a la palestra en agredir de nou a un polític a la localitat gallega de Pontevedra. Fa més de tres anys, de fet, ja va propinar un cop de puny a Mariano Rajoy, aleshores president i líder del PP, durant una passejada a Pontevedra, a Galícia, quan es trobava realitzant un míting per la campanya electoral a les generals.

 

En aquesta ocasió el polític que ha rebut la seva agressió és Juan Manuel Rosales, coordinador local de Vox de Pontevedra. Rosales es trobava recollint avals i estava repartint fulletons informatius als veïns de la localitat.

 

Ha sigut el propi agredit qui ha denunciat els fets a una comissaria. Allà mateix s’ha trobat amb ‘Capi’, qui s’hi presentava per explicar que havia sigut ell qui havia agredit Rosales.

 

Abans de l’agressió, el noi havia estat llençant petards contra la parada on es trobava el coordinador, a la Plaza de Abastos, de Pontevedra. Ha estat quan s’ha iniciat un conflicte verbal que ha acabat en agressió per part del jove.

 

D’aquesta manera, Vox ha fet una piulada en la qual es queixava de l’acció protagonitzada per ‘Capi’, defensant la llibertat d’expressió.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris