Imatge de dos Mossos d'Esquadra d'esquena

Busquen l'autor d'un abús a una dona de 95 anys a Catalunya

Els fets van tenir lloc la nit de divendres en un habitatge de Figueres

Horrible succés a Figueres, després que una dona de 95 anys dos agredida sexualment a casa seva per un desconegut. Segons ha avançat el diari 'El Punt' i ha confirmat l'ACN, els fets van tenir lloc aquest passat divendres, quan un home encaputxat hauria entrat per la finestra de la casa i hauria atacat l'anciana. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar i detenir l'autor de l'agressió.

La víctima de l'agressió, que viu sola, va poder avisar els serveis d'emergència perquè l'atenguessin. En aquest sentit, quan els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van arribar al lloc dels fets van trobar la dona amb ferides greus. En aquest sentit, va ser traslladada a l'Hospital de Figueres, on va ser operada d'urgència i va quedar ingressada.

Segons ha explicat el citat mitjà, la víctima és vídua i no té fills, mentre que els seus parents més propers són uns nebots que viuen a Badalona. En aquest sentit, en el seu dia a dia, compta amb l'ajuda d'una assistent, però quan va patir l'agressió estava sola al seu domicili. En un principi, la dona agredida evoluciona favorablement i la seva vida no corre perill.

Encara no s'ha produït cap detenció

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per tal d'esclarir els fets i identificar l'autor de l'agressió sexual. En aquest sentit, la policia catalana es va desplaçar al domicili de l'anciana per tal de buscar proves. Així mateix, els agents estan revisant càmeres de seguretat del voltant de la casa, que està situada molt a prop de l'antiga N-II.

Ara com ara, però, encara no s'ha produït cap detenció en relació amb el cas.