Imatge arxiu Mossos d'Esquadra

Una jove denuncia haver estat agredida sexualment per un taxista a Barcelona

La noia no recorda com va aparèixer a Poble-sec ni com va tornar a casa

Possible nou cas d’agressió sexual a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han informat que aquest cap de setmana passat una jove ha denunciat haver estat víctima d’una agressió sexual presumptament per part d’un taxista de la ciutat comtal. La noia va pujar al vehicle a la Rambla i va recuperar la consciència a Poble-sec, sense recordar com hi va arribar.

La jove apareix a Poble-sec, desorientada

Segons han informat des del diari ‘El Caso’,  la jove de 29 anys havia sortit de festa amb una amiga pel centre de Barcelona i, en voler tornar a casa al voltant de les 5.00 hores de la matinada de dissabte, va demanar un taxi a la Rambla. Tot i haver begut alcohol, la noia ha assegurat que es trobava bé, però un pic va pujar al vehicle va començar a perdre consciència  d’on era i ara per ara no recorda què va passar.

La jove ha explicat als Mossos d’Esquadra que  va recuperar-se en els baixos d’un edifici del Poble-sec, sense saber com hi va arribar, i que davant seu estava el taxista. Va sortir del local mentre l’home  l’abraçava i li feia tocaments als pits, fins que va poder desfer-se d’ell i tornar a casa, tot i que tampoc recorda com hi va arribar, unes tres hores més tard d’haver pujat al vehicle. Després de dormir una mica, va anar a l’Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet, acompanyada de la seva parella, i va ser derivada a l’Hospital Clínic  per determinar si havia estat víctima d’una agressió sexual.

Un individu amb cabells llargs, principal sospitós

Els investigadors estan buscant un taxista d’origen pakistanès, d’entre 30 i 40 anys que duu els cabells llargs, segons la descripció de la jove. El cas està en mans dels agents de la unitat d’Investigació de Sants-Montjuïc, on la noia va interposar la denúncia, i ara per ara la investigació segueix oberta i els Mossos d’Esquadra encara no han detingut cap sospitós per aquesta possible agressió sexual que té el mateix ‘modus operandi’ que casos del 2017 on diverses joves van ser agredides sexualment per un taxista de nacionalitat colombiana i de 39 anys que va ingressar a presó provisional per tres agressions sexuals i dos delictes d’abús sexual.

També et pot interessar...