ÚLTIMA HORA

🔴 El TSJC suspèn el judici a la Mesa del Parlament

URGENT

❗ Detenen 'El pequeño Nicolás' per intentar apunyalar un cambrer a Madrid

El presumpte agressor del fotoperiodista Jordi Borràs és un policia nacional

El fotoperiodista català va ser agredit ahir al vespre a Barcelona per part d'un home al crit de «Viva España»
El fotoperiodista Jordi Borràs ha estat agredit per un home que s'ha identificat com a policia nacional | Quico Sallés

 

El presumpte agressor del fotoperiodista català Jordi Borràs és un agent del cos de Policia Nacional. Borràs va ser agredit ahir al carrer dels Capellans de Barcelona per part d'un home que el va reconèixer i que va propinar-li un cop de puny a la cara. 

 

Borràs, que té diverses contusions i el nas trencat, passejava ahir pel barri Gòtic de la ciutat comtal quan va rebre una agressió per part d'un home d'uns 40 anys, i que es va identificar com a agent de la Policia Nacional. Un cop a terra, finalment, el mateix fotoperiodista hauria cridat «policia» per demanar ajuda, moment en el qual l'agressor s'hauria girat i li hauria dit «jo sóc policia». 

 

El presumpte agressor «no patrulla des de fa molt de temps»

Segons avança 'Directa', en aquest sentit, es tracta d'un agent del cos de Policia Nacional que «no patrulla al carrer des de fa molt de temps», i el cos ja ha obert una investigació per esclarir les causes i el perquè de l'agressió.

La Policia Nacional confirma que la placa era autèntica 

Després de propinar-li diversos cops de puny i d'identificar-se com a agent del cos de Policia Nacional, aquest hauria ensenyat la placa al fotoperiodista català. Quelcom que, segons avança 'El País', avui ha confirmat el cos policial espanyol dient que la placa era oficiosa i reglamentària

 

Es tracta, així mateix, d'un agent dedicat a tasques burocràtiques. Segons el mitjà citat, aquest també hauria presentat una denúncia contra el fotògraf barceloní al·legant que aquest va dirigir-se a ell cridant «puta policia» i «puta Espanya» i, posteriorment, s'hauria encarat amb el policia per agredir-lo. 

Obren un expedient per saber què va passar

Assumptes interns del cos de Policia Nacional ha obert un expedient informatiu al policia que presumptament va agredir al fotoperiodista Jordi Borràs i que es mantindrà obert a l'espera de la resolució judicial.

 

L'agent, que no ha estat apartat de les seves tasques laborals, resta a l'espera d'una resolució definitiva. En el cas de ser condemnat, es podrien prendre mesures disciplinàries contra ell.