IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Agustín, l'home que va morir momificat mentre esperava solucionar els problemes de la seva hipoteca

L'home portava quatre anys mort al seu domicili de Madrid

Imagen de la Policía Municipal de Madrid
Imatge de la Policia Municipal de Madrid | Cedida

Els veïns d'un bloc de Sant Blas, a Madrid, encara no s'ho acaben de creure. Agustín Sanz Bartolomé, de 56 anys, portava mort segurament d'una malaltia hepàtica des de la tardor de 2013 al seu domicili i ningú s'havia adonat fins ara. La macabra troballa la va descobrir la comissió judicial quan anava a ser desnonat del seu domicili per ordre del Jutjat d'Instrucció número 100 de Madrid.

El veïnat no parla d'una altra cosa, i és que apunten que tots al barri l'havien trobat a faltar, però creien que havia perdut la vida a l'hospital perquè ell mateix els havia assegurat que estava malalt segons 'El Mundo'. «Va ser el noi del tercer qui ho va dir. I va assenyalar que va percebre alguna cosa molt rara», va assegurar un veí. 

  

  

«Agustín estava malalt. L'última vegada que el vam veure amb vida —en 2013—, va ser una tarda que va venir una ambulància i se'l va endur. No el vam tornar a veure i vam creure que havia mort al centre mèdic»,
Imagen de la notificación recibida.
Imatge de la notificació | Cedida

 

El cadàver del mort el van trobar momificat en una habitació del seu domicili situat a un tercer pis del barri de Simancas. Allí Agustín vivia sol feia anys després de deixar-ho amb la seva esposa. «S'havia separat de la dona feia temps i crec que tenia una filla que ja ha de ser gran», van explicar els residents del bloc. Afirmen que els únics que van preguntar per ell era del banc i que com tothom el donava per mort havien tallat la llum i l'aigua també.

  

  

 Agustín feia anys que estava divorciat i tenia una filla gran, però que no la veia.  Amb prou feines es relacionava amb ningú.

  

  

El passat 14 de novembre inesperadament la comissió judicial va confirmar la seva defunció, coincidint amb la data límit que tenia per l'impagament de la hipoteca de la seva casa.

La Comunitat de Madrid li va oferir ajuda

  

Segons ho explica 'El Español',la Comunitat de Madrid li va oferir ajuda amb el seu deute.

  

  

El deute de l'home havia anat creixent de manera considerable durant els últims mesos, ja que ningú pagava el lloguer. 

  

  

  

 Els veïns no donen crèdit amb l'ocorregut.

Comentaris

envia el comentari