Aída Nízar i Marco Ferri protagonitzen una nova esbroncada a 'Gran Hermano VIP'

Tres concursants enfrontats i dues llimones han provocat una de les discussions més grans a la casa de Guadalix

Aída Nízar torna a ballar-la a la casa de ‘Gran Hermano VIP 5’. Aquest cop, les víctimes han estat Aylén Milla i Marco Ferri que han hagut d'aguantar els retrets, crits i queixes de l'exconcursant de 'Supervivientes'. No obstant això, aquesta vegada Nízar no ha estat sola. Ha comptat amb el suport d'Elettra Lamborghini. En aquesta ocasió no ha estat ni una contestació ni un malentès. La polèmica col·laboradora s'ha enfrontat a la parella italiana per dues llimones. L'exconcursant de ‘¿Volverías con tu ex?’ havia de menjar-se dues llimones, però ha començat a sentir-se malament i a sortir-li sang de la llengua, fet que ha preocupat a la seva xicota: «Ves a dir-li al súper», li ha demanat.

Mentre els 'vips' es dirigien al confessionari, Aída ha entrat en acció i ha iniciat una discussió amb els dos. «No facis [Aylén] de lazarillo de Tormes, que bastant l'amargues. Tu ets la llimona per a ell», ha etzibat Nízar. La italiana li ha respost dient: «I tu ets la pesada». Quan semblava que la brega no aniria més enllà, Aylen ha retret a la resta de concursants el seu poc esforç en les proves. «Això no seria un problema si la gent abans no s'hagués esforçat per ximpleries», ha exclamat Aylén, una declaració que ha empipat Elettra Lamborghini.

«Tots hem fet la prova i ell n'ha fet dues. No diguis ximpleries perquè nosaltres no en tenim la culpa», ha respost la italiana. Però encara faltava una nova intervenció d'Aída Nízar, que ha descrit a l'italià com a «l'infeliç errant». «Vesteix com té la llengua?», ha preguntat Aylén a la seva companya. Nízar li ha respost sense embuts titllant-lo de «pobret». «Els collons. Digue-m el que vulguis perquè no m'afecta gens», ha continuat Aylén, resolent la discussió.


Comentaris

envia el comentari