Aina, Teresa, María i Margalida són les 4 joves mallorquines que van morir en un accident de trànsit als EUA

Un camió va xocar directament contra el seu vehicle

Las cuatro jóvenes fallecidas en Estados Unidos
Imatge de les quatre noies que han mort als Estats Units. | El Español

Aina, Teresa, María i Margalida són les quatre noies que aquest passat dilluns, 5 de febrer, morien en un tràgic accident de trànsit a les carreteres de Miami, als Estats Units, quan es trobaven de vacances. Les quatre noies són de Mallorca i tenen entre 30 i 32 anys. 

Segons sembla, les quatre joves es dirigien a Los Cayos des de la ciutat de Miami quan un camió va xocar directament contra el seu vehicle, provocant la mort immediata de les advocades, sense que ningú pogués fer res per salvar-los la vida. 

Segons publica 'El Español', les quatre noies eren de Mallorca però residien a diferents municipis: una era veïna d'Inca, una altra de Loseta i les altres dues de Palma. Les noies havien organitzat un viatge als Estats Units per visitar una altra amiga que viu a Florida.

Así quedó la autocaravana implicada en el accidente

Imatge de l'autocaravana després de l'accident. | Cedida

 

Implicada una autocaravana

Tot i que l'accident es va produir entre el vehicle de les noies i un camió, també es va veure implicada una autocaravana. Segons apunten diversos mitjans, en un gir cap a l'esquerra, les joves no es van adonar de la presència d'un camió que es dirigia cap a elles. El cotxe va rebre l'impacte a la part posterior, cosa que va fer perdre el control del vehicle a la conductora.

El conductor del camió és Carlos Manso, de 30 anys i veí de Miami, el qual va haver de ser atès per lesions menors. Tanmateix, els agents de la policia van realitzar-li un control d'alcoholèmia, el qual va sortir negatiu. 

Arran de l'impacte amb el camió, el cotxe va sortir disparat cap al carril contrari on va acabar xocant també contra una autocaravana. Després, el vehicle va impactar contra un arbre pròxim a la carretera. Un home de 60 anys i veí d'Alaska era el conductor de l'autocaravana, el qual també va ser atès per lesions menors.

Una tràgica pèrdua

La tragèdia ha impactat amb duresa a les famílies de les víctimes. Van ser informades de la desgràcia a través de la comunicació de la representació governamental balear, que va ser avisada per l'Ambaixada Espanyola als Estats Units.


Ara els familiars de les quatre joves ja es troben a Miami per identificar els cossos de les noies. L'Executiu balear ha traslladat les seves condolences a tots els coneguts de les víctimes i s'ha posat a la seva disposició.


Comentaris

envia el comentari