YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Així actuava el gigoló estafador de Barcelona amb les seves víctimes

Va arribar a estafar fins a 60.000 euros

Albert Cavallé, en una imatge a les xarxes socials
Albert Cavallé, en una imatge a les xarxes socials | Xarxes socials

Albert Cavallé es feia passar per milionari amb comptes en paradisos fiscals i deia que era el fill d’una família rica de Barcelona. No obstant això, aquesta vida era tan sols un parany per a les seves víctimes. Conegut també com «l’estafador de l’amor», aquest jove català va estafar fins a 60 dones. Les quantitats eren d’entre 1.000 i 60.000 euros.

Cavallé aconseguia establir una relació de confiança amb les seves víctimes, gairebé sempre utilitzant el dramatisme i assegurant que tenia problemes familiars, laborals o que un familiar proper havia mort. Afirmava que el préstec era temporal, i fins i tot entregaba un document amb cap tipus de validesa, però cap de les 60 noies va torna a veure els diners.

Així estafava les seves víctimes

Cavallé gastava tota la quantitat estafada en hotels de luxe, drogues i prostitutes. Per pagar grans quantitats amb el compte corrent de les noies, aprofitava els moments en que es trobava sol a la suite per fotografiar el seu document d’identitat o comptes bancaris. Mitjançant coacció o estafa, també aconseguia smartphones d’alta gamma o fins i tot electrodomèstics.

També va canviar de nom més d’un cop. Algunes víctimes sabien el seu nom real, però també era conegut com Mike, Mikee, Joan o Kile. Feia temps que la policia li seguia la pista, i és que cada cop anava acumulant més i més denuncies.

Préstecs a nom de les víctimes

Per si la quantitat no havia estat suficient, «l’estafador de l’amor» demanava préstecs bancaris a nom d’elles. Resulta curiós que una dona que mai havia demanat un préstec realitzés més de 79 operacions durant el període que va estar amb ell.

«Ell és un professional que estudia les víctimes i va millorant la tècnica. Li pot passar a qualsevol», assegura una afectada.


Comentaris

envia el comentari