IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 El govern espanyol demana al Congrés prolongar l'estat d'alarma durant sis mesos

Així era Conxita Feliu, la dona que es va suïcidar al Gironès quan anava a ser desnonada

La dona ja havia patit diversos embargaments i judicis en anteriors ocasions, i era l'antiga responsable del popular restaurant Mas Batlle de Quart

Bescanó
Així era Conxita Feliu, la dona que es va suïcidar al Gironès quan anava a ser desnonada | Wikipedia

A poc a poc es van coneixent més detalls sobre la vida de la dona que va aparèixer morta aquest dimarts a Bescanó, al Gironès, quan anava a ser desnonada. Conxita Feliu era una dona d'uns 60 anys que ja havia patit diversos embargaments al llarg de la seva vida, algun d'ells quan exercia d'antiga responsable del restaurant Mas Batlle de Quart, tal com explica el mitjà 'El caso'. A més, era cosina de la famosa Maria Àngels Feliu, una farmacèutica d'Olot que va ser segrestada i va passar un total de 492 dies reclosa en un soterrani.

Feliu va ser condemnada l'any 2012

Així les coses, Feliu havia estat condemnada l'any 2012, després que tretze parelles de nuvis que havien contractat els serveis del restaurant Mas Batlle de Quart es quedessin tirades arran els problemes enconòmics que arrossegava la víctima. En aquella ocasió, el jutge va considerar que la dona sabia que podia patir un desnonament abans de contractar els banquets en qüestió. 

Amb tot, finalment l'Audiència de Gironava prendre la determinació d'absoldre-la del delicte d'estafa, després que Conxita Feliu decidís recórrer la sentència.

La seva cosina va ser una popular farmacèutica d'Olot

La víctima, a més, guardava un estret lligam familiar amb la popular farmacèutica Maria Àngels Feliu, filla d'un important industrial d'Olot i que es va fer famosa després de ser segrestada al novembre de l'any 1992, quan va ser reclosa durant 492 dies en un soterrani.

Conxita Feliu, que era cosina de Maria Àngels, també va tenir un paper clau en aquest cas, ja que va declarar durant el judici i va exculpar els dos autors del segrest, els quals van ser absolts un cop va acabar el procés. 

Feliu es va acomiadar dels veïns via Whatsapp

Tal com ha fet públic el mitjà citat anteriorment, Feliu havia enviat un Whatsapp als veïns d'estanyol el mateix dia de la seva mort on s'acomiadava de tots ells. En el missatge, explicava que havia estat un plaer haver-los conegut i que marxava perquè la desnonaven, si bé va fer patent que no aniria «gaire lluny».

Això, però, no és el més sorprenent del cas. I és que la víctima també va deixar plasmats una sèrie de missatges a les parets de la masia abans de suïcidar-se. En ells, es podien llegir coses com «tens una casa més i una germana menys», «Felicitats, campions», «tots els teus somnis complerts» o «Bravo».


Comentaris

envia el comentari