ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Així és el petit camí de 100 metres on va desaparèixer Gabriel Cruz

Es tracta d'un lloc on és difícil passar desapercebut

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez | Cedida

Més d'una setmana després, continuen els treballs de cerca de Gabriel Cruz Ramírez, el nen de tan sols 8 anys que va desaparèixer de forma misteriosa quan sortia de casa de la seva àvia a Almeria. Una de les coses que més criden l'atenció és que el trajecte que el petit va fer, amb la intenció d'arribar a casa d'uns amics per jugar, era molt curt. De fet, tal com informen mitjans com la cadena COPE o 'Ideal', es tracta d'un camí que no supera els 100 metres. 

Una distància que, anant tranquil·lament a peu, es pot recórrer en tan sols un minut, però que va ser suficient per perdre-li la pista a Gabriel. Es tracta d'un camí de Las Hortichuelas, al municipi andalús de Níjar, que connecta amb la carretera que va des de la pedania fins a Las Negras, un altre dels punts on se centra la cerca. 

Camino en el que Gabriel desapareció el pasado 28 de febrero
El camí un va desaparèixer Gabriel fa més d'una setmana | Ideal.es

Un camí on és difícil passar desapercebut

Es tracta d'un camí curt, englobat en un espai natural on viuen tan sols 20 persones i, com és habitual en llocs com aquest, tothom coneix a tothom. Als voltants hi ha tan sols tres o quatre masies, cases amb finestres des d'on es pot apreciar tot el que passa al camí. Un lloc on, aparentment, és difícil que cap persona vegi o senti alguna cosa.

La misteriosa furgoneta blanca i el cop de porta

Cal recordar que un veí de la zona va assegurar haver vist una furgoneta blanca molt a prop de la casa de l'àvia de Gabriel, Puri. «Estava en el porxo de la meva casa, prenent un cafè, quan vaig veure venir una furgoneta blanca entrant al poble des de la carretera de Campohermoso-Las Negras, que es va aturar a l'encreuament de la casa de Puri Carmen». 

El cotxe es podria haver aturat allà durant una bona estona, i posteriorment va reprendre la seva marxa, moment en el qual el veí el va perdre de vista. A tot això, una altra veïna va assegurar haver sentit un fort cop de porta a la mateixa hora. Detalls que podrien indicar que algú es va emportar el nen i va fugir amb el cotxe del poble. 

La policia treballa amb la màxima discreció

Per ara, la cerca del nen desaparegut segueix endavant, i els efectius policials treballen amb la màxima discreció, sense revelar cap detall sobre la investigació. L'únic que se sap és el testimoni del veí, i la samarreta que van trobar el pare de Gabriel i la seva parella, que també ha aixecat molts interrogants. 

Ahir, més d'una setmana després de la desaparició del menor, el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, es va reunir amb els seus pares, i fins i tot el president Mariano Rajoy va trucar-los per telèfon. Un gest que els progenitors de Gabriel van agrair públicament: «Ens hem sentit molt recolzats per ell». 

Gabriel
Els pares de Gabriel agraint públicament la reunió amb el ministre de l'Interior  | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari