rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Així és Theodora de Grecia, l'atractiva cosina germana del rei Felip VI

Destaca per haver-se deslligat de les seves obligacions reals per dedicar-se al que realment li apassiona: la interpretació
Theodora de Grecia, cosina del rei Felip VI | Cedida
 

 

Us presentem a Theodora de Grècia, la cosina germana del rei Felipe VI, que destaca per haver fet coses que ningú amb sang real ha fet abans. I és que la filla de Constantino de Grècia, germà de Sofia, ha estat la primera de la família reial a despullar-se per una causa solidària: conscienciar a la societat contra el càncer de mama. Així doncs, Theodora ha posat molt elegant en una banyera, en una imatge en blanc i negre que ha compartit a les xarxes socials, on s'intueix la seva nuesa, ja que es pot veure poc més que el seu rostre i els seus braços. Tal com escriu al costat de la publicació, els diners recaptats anirà a parar a l'ONG ‘Fuck Cancer’.

 

D'altra banda, l'atractiva cosina del rei destaca per haver-se deslligat de les seves obligacions reals per dedicar-se al que realment l'apassiona: la interpretació. Theodora ha tingut papers en ‘The Big Valley’ o ‘Little Boy’. De fet, tot apunta al fet que continuarà lluitant per aconseguir el seu somni i arribar a convertir-se en una veritable actriu de Hollywood. Tot i que no és el que s'espera d'un membre de la casa reial, Theodora va explicar en una ocasió, tal com recull ‘Look’, que els seus pares sempre l'han animat a formar-se en el camp de les arts escèniques i enfocar el seu futur cap a aquest món. «Ells m'han donat suport al cent per cent. Quan estava a l'institut o a la universitat, venien a veure totes les meves obres de teatre. Són els meus majors fans!», va reconèixer.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris