Primer pla de la Isabel, desapareguda a Cervera

Demanen ajuda per buscar la Isabel, desapareguda a Catalunya aquest dijous

Els Mossos d'Esquadra han emès una nota per demanar col·laboració ciutadana

Nou cas de desaparició a Catalunya. Aquest passat dijous, dia 17 de juny, els Mossos d'Esquadra han informat que estan buscant la Isabel. Per aquest motiu, han emès diverses publicacions a la xarxa amb l'objectiu que la ciutadania pugui ajudar-los.

Segons explica la policia catalana, la Isabel va desaparèixer durant el mateix dijous, dia 17 de juny. I se la busca a Cervera, on segons els Mossos d'Esquadra, se li va perdre la pista per última vegada.

Més enllà d'aquestes dades, el cos policial català també ha posat a l'abast de la població l'edat de la Isabel, que en té 75. A banda d'aquesta informació, els Mossos d'Esquadra no han pogut facilitar més detalls sobre la persona que busquen.

Els Mossos d'Esquadra han facilitat tota aquesta informació públicament per tal que la ciutadania els pugui ajudar a trobar-la. Com passa sempre en aquests casos, la policia catalana ha facilitat el telèfon del 112 perquè es pugui posar en contacte amb ells qualsevol persona que pugui facilitar alguna mena d'informació.

La publicació dels Mossos d'Esquadra a Twitter ja compta amb gairebé 800 comparticions de gent que està fent córrer la veu per trobar més informació sobre el lloc on es troba la Isabel.

Troben el Federico, desaparegut al barri de Gràcia de Barcelona

Tothom espera que el cas de la Isabel acabi com el del Federico. Es tracta d'un home al qual se li va perdre la pista el passat 7 de juny i, després de l'anunci dels Mossos demanant col·laboració ciutadana, se'l va poder trobar. Ho van fer el passat dimecres, dia 16 de juny.

Segons van informar els mateixos Mossos d'Esquadra, el Federico va ser trobat «sa i estalvi».