El cos de Janet Jumillas va ser trobat mentre es realitzaven tasques de neteja a la zona

Els dos acusats de la desaparició i assassinat de la dona vivien a prop i un d’ells hi passejava el gos allà

Descampat on s'ha trobat el cos de Janet Jumillas
El cos trobat, i que podria ser el de Janet Jumillas, estava enterrat en un sot entre dos arbres | CCMA

Tot i que encara s’està esperant els resultats de l’autòpsia, es creu amb quasi tota seguretat que el cos que van trobar ahir els Mossos en un descampat situat al carrer Major del Prat de Llobregat és el de Janet Jumilles. Algunes proves que ho avalarien, tal com aporta ‘ElCaso.cat’, és que l’indret es força conegut pels dos detinguts acusats de la seva mort: El presumpte assassí, Aitor G.P., i el suposat encobridor, Cristian K.

Cal remarcar que l’espai, que anteriorment havia estat una fàbrica, s’havia convertit en un solar ple de brutícia, de males herbes i abandonat. Els veïns creuen que no es desgavellat pensar que el suposat assassí i el seu còmplice acudissin a aquest indret per amagar el cos, el qual van trobar operaris de l’Ajuntament mentre realitzaven tasques de neteja a la zona, justament enterrat en un sot entre dos arbres.

Segons han declarat alguns veïns a ‘ElCaso.cat’, Cristian K. viu a només quinze minuts d’on s’ha trobat el cos i Aitor G.P vivia molt a la bora de l’indret quan era més jove. A més, en estar tan a prop de la residència de Cristian K. és on aquest sol treure a passejar el gos, d’una raça considerada com a potencialment perillosa, per això el porta allà, ja que el lloc està delimitat per una tanca i per tant l’animal pot corre sense anar lligat.

Els investigadors van trobar restes de sang, al domicili del principal sospitós, que estan sent analitzades
Els investigadors van trobar restes de sang, al domicili del principal sospitós, que estan sent analitzades | CEDIDA

 

Els acusats del cas

El titular del Jutjat d'Instrucció 4 de Cornellà de Llobregat va enviar a presó provisional el principal sospitós de la desaparició i homicidi de la veïna de Viladecans, Barcelona, Janet Jumillas, Aitor G.P. El detingut, de 32 anys, va comparèixer el passat dijous, 9 de maig, davant del jutge instructor i, malgrat que es va negar a declarar, va afirmar en finalitzar la seva compareixença: «Era la meva amiga i no li volia cap mal».

 

El jutge li atribueix un presumpte delicte d'homicidi, encara que ell nega cap relació amb els fets, i només admet que eren amics. Pel que fa al segon detingut, Cristian K., de 23 anys, sospitós de ser còmplice d'Aitor G.P., de qui és amic, es va ratificar en la declaració que va fer a comissaria davant dels Mossos d'Esquadra, en la qual va negar tenir cap relació amb els fets. Segons fonts judicials, va quedar en llibertat provisional amb mesures cautelars, compareixences quinzenals en el jutjat, per un presumpte delicte d'encobriment.


Comentaris

envia el comentari