Alba Díaz Martín, filla del Cordobés i Vicky Martín Berrocal, fa 18 anys

Fa unes setmanes van sortir a la llum uns rumors sobre una possible relació amb Froilán, que la parella del seu pare va negar
Alba Díaz Martín a la comunió del seu germà Manuel, el maig del 2014  | cedida

 

Aquest dimarts, 12 de desembre, Alba Díaz Martín, la filla de Manuel Díaz 'el Cordobés' i Vicky Martín Berrocal compleix 18 anys, però no ha necessitat ser major d'edat per captar l'atenció dels mitjans i de la premsa en els últims mesos.

  

  

Especialment rellevant per a les revistes del cor va ser la seva amistat amb Froilán, amb qui es va arribar a dir que eren una mica més que amics, encara que la parella del seu pare, Virginia Troconis, es va encarregar de desfer aquests rumors assegurant que eren simplement amics. 

  

  

La jove ha estat molt activa a les xarxes socials en les últimes setmanes, cosa que li ha servit per acaparar titulars i que ha fet augmentar l'interès cap a ella. Alba ha utilitzat el seu compte d'Instagram per destacar, especialment gràcies a la seva bellesa i simpatia, seguint el deixant d'altres joves filles de les majors 'celebrities' espanyoles com Cayetana Rivera. 

  

  

Com ja va passar amb Andrea Janeiro en complir la seva majoria d'edat, la majoria de mitjans especialitzats estan començant a publicar les imatges reals de nena d'Alba Díaz que fins ara, com obliga la llei, estaven pixelades.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

 

Alba Díaz Martín de petita al costat de la seva mare, Vicky Martín Berrocal  | cedida

Celebrant els seus 18 anys

Les celebracions per un dia tan especial per a qualsevol persona com complir la majoria d'edat no s'han fet esperar, i la família ja ha viatjat a París, la capital francesa, com a avançament als bons moments que li ofereixen els pròxims dies. 

Manuel Díaz 'el Cordobés' va compartir al seu compte d'Instagram una imatge de la ciutat de la llum, de l'amor i de la moda amb «els seus éssers estimats», encara que sense perdre el costum de no mostrar la cara de la seva filla a les xarxes socials.

No obstant això, Alba sí que acostuma a publicar imatges d'ella mateixa sense importar-li massa convertir-se en una personalitat pública com els seus pares, i en moltes ocasions amb posats molt sensuals, en biquini o vestit de bany, passant l'estona amb les seves amigues.

 

Projectes de futur

La seva mare, Vicky Martín Berrocal, ha confessat que ara que ha complert la majoria d'edat li encantaria que l'ajudés amb la seva signatura de roba, especialment en els sectors de comunicació, màrqueting o relacions públiques, un sector en el qual s'està formant. 

I no seria d'estranyar que el seu somni es complís, ja que Alba es mostra molt interessada al món de la moda i els viatges, dos dels temes més habituals en les seves publicacions d'Instagram. 

Probablement preparant aquest futur, Alba Díaz, va finalitzar els seus estudis de Batxillerat als Estats Units, on va poder perfeccionar el seu anglès abans de començar els seus estudis superiors a la Universitat