ÚLTIMA HORA

Sanitat confirma més de 8.500 nous casos de coronavirus des de divendres

ÚLTIMA HORA

👑 Joan Carles I decideix marxar d'Espanya

Alba Luna, una jove catalana, denuncia que li van fer fora d'un restaurant de Gijón

La noia ha aprofitat les xarxes socials per explicar la seva història

Una jove catalana ha denunciat a les xarxes socials una suposada agressió de la policia nacional quan va visitar Gijón (Astúries). En aquest sentit la noia, Alba Luna, explica a un vídeo un exemple de la «catalanofòbia» —un terme que ella ha fet servir per descriure l'agressió, segons explica 'El Comercial'.

  

Per la seva banda, la noia relata que tot va començar durant un dinar amb el seu marit, natural d'Avilés, i una amiga al restaurant El Candil. «Se'ns va asseure al costat de la taula una gent que va començar a insultar els catalans. Els vaig dir que jo era d'allà i que, si us plau, canviessin de tema per tenir el menjar en pau».

Poc temps després, la tonalitat de la conversa va canviar i segons relata: «van començar a insultar-nos». La tensió entre tots dos van incrementar. Per la seva banda, no nega que ella també es va escalfar durant la discussió.

  

Els van anar a buscar a un altre bar 

«Ens van fer fora a puntades de peu dient que som de la CUP» comenta. Explica que, després d'abandonar el restaurant, a un altre establiment es va personar la policia estatal. «M'han agredit i anirem a comissaria a denunciar-los», assegura.

A més, després dels fets afegeix: «Tinc aquí família, però cada vegada em fan perdre més les ganes de venir». El restaurant no ha volgut quedar-se de braços plegats i també ha explicat la seva versió dels fets.


La versió del restaurant, segons recull el citat mitjà, en què va ocórrer el succés és diferent. José Luis Camacho, propietari d'El Candil, aclareix que «ningú els va insultar». A la seva versió «els suposats energúmens» de l'altra taula no els hi van dirigir la paraula. «Van ser vostès els que els van cridar l'atenció i la seva dona la que es va aixecar i va llançar la seva copa de vi sobre ells», remarca. 

El propietari explica que no van pagar ni la factura 

En aquest relat, les parets del restaurant van quedar tacades. «Després d'intentar intervenir, separar i apaivagar, vostès se'n van, ningú els fa fora, no sense abans insultar la resta dels clients». «I ni paguen la seva factura» finalitza el propietari del restaurant.


Comentaris

envia el comentari