IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El gigoló estafador de Barcelona també s’aprofitava dels familiars més vulnerables de les víctimes

Albert Cavallé va arribar a «emborratxar, robar y abandonar» l’àvia d’una de les noies que l’ha denunciat

Albert Cavallé, en una imatge a les xarxes socials
Albert Cavallé, en una imatge a les xarxes socials | el confidencial

Cada vegada tenim més informació sobre la manera d’actuar del gigoló estafador de Barcelona i sobre els actes que ha dut a terme. I a mesura que aquests actes es van descobrint, també augmenten l’horror i el fàstic que desperta Albert Cavallé per allí on passa.

Una de les noies afectades pel famós estafador ha trencat el silenci, i ho ha fet per no deixar indiferent a ningú. Alicia – que es el pseudònim que ha escollit l’afectada per preservar la seva identitat – és una artista catalana de 35 anys que va conèixer Cavallé a través de la pàgina de contactes Badoo i que va mantenir una relació d’uns mesos amb l’acusat.

«Sabia que jo tenia calers, era un bombonet per ell» 

Malgrat que pugui semblar que aquest gigoló estafador havia de ser un vertader encant per aconseguir engalipar tantíssimes dones, la realitat és ben diferent. I és que tal com ha explicat Alicia al diari 'El Periódico', Cavallé és una persona que «t’anul·la i no té miraments a l’hora de fer mal a tu o als teus familiars per sortir-se’n amb la seva».

Una prova de les dimensions de la seva mala intenció és el fet que no només li va robar a Alicia una herència de 50.000€ que havia heretat del seu avi, sinó que també es va aprofitar de la seva pobra avia la fatídica tarda del 17 d’Agost.

Aquell dia Barcelona estava sumida en un caos total degut a l'atemptat, i va ser el dia escollit per Cavallé per aprofitar-se de l’àvia de la seva recent exnúvia – ja que Alicia havia posat fi a la relació després de descobrir la predilecció del gigoló per les prostitutes, i aquest ja li havia fet xantatges i robat diverses coses -  .  

«La va deixar tirada i desorientada»

Cavallé va utilitzar l’excusa «d’ajudar a una persona paralítica» per fer-se passar per un amic de la família i quedar amb l’àvia de l’Alicia, de 86 anys. Aleshores la va ‘emborratxar, li va trencar la bossa de mà i li va robar’ diverses coses, entre elles diners i objectes personals. Després la va abandonar a la seva sort i va desaparèixer, com de costum.

Alicia reconeix que aquest episodi és el més dolorós de tots els que ha viscut amb el gigoló estafador. I el que ara es pregunta tothom és com pot ser que després de tot el que Cavallé ha arribat a fer i de totes les persones de les quals s’ha arribat a aprofitar, encara segueixi campant lliurement mentre fa burla de les víctimes i del fet que no estigui empresonat.


Comentaris

envia el comentari