Albert Cavallé: «Potser sóc un puter o un pocavergonya, però no he estafat a ningú»

El gigoló de Barcelona està acusat de robar milers d’euros a diverses dones a les que coneixia i seduïa a través d’Internet

Imatge d'arxiu d'Albert Cavallé, el gigoló estafador de Barcelona.
Imatge d'arxiu d'Albert Cavallé, el gigoló estafador de Barcelona. | Facebook

Albert Cavallé, el conegut gigoló de Barcelona al que han denunciat un total de 17 dones per estafa, ha tornat a quedar en llibertat. I ho ha fet després de negar que ell robés res a les denunciants. De fet, segons el gigoló de Barcelona, eren elles les que per voluntat pròpia li oferien els diners. En sortir del jutjat, el gigoló ha fet les següents declaracions: «Potser sóc un puter o un pocavergonya, però no he estafat a ningú».

Cavallé encara va més lluny, i diu que totes les denúncies que ha rebut han estat per pura venjança de les afectades, les quals se senten ferides a causa de la manca d’interès mostrada pel barcelonès. Malgrat tot, segons les acusacions ha arribat a robar 60.000 € a una sola persona.

Un 'Don Juan' molt ben entrenat i perillós

No és la primera vegada que detenen al famós gigoló estafador de Barcelona. De fet, a finals del mes de Març va tenir lloc un episodi similar al d’ara: els Mossos el van detenir després de rebre un avís anònim, i va ser posat en llibertat amb càrrecs poc després.

Aquest cop, però, el motiu de la detenció va ser que l’acusat no es va presentar a una citació judicial, de manera que la Guardia Urbana es va veure obligada a actuar. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia, Cavallé es va acollir al seu dret a no declarar, i de moment l'única mesura cautelar que s’ha pres és que l’acusat es continuí presentant setmanalment al jutjat.

Sempre feia servir el mateix modus operandi

No es pot negar que el famós gigoló estafador de Barcelona ho tenia tot ben calculat. Es donava a conèixer a través de les xarxes socials, i es presentava com un triomfador sense carències ni necessitats. Però quan ja tenia a les víctimes ben encisades i enamorades, començava la seva sostracció de diners i d’objectes de valor, fins que les seves balafiades estaven cobertes. I llavors desapareixia.

Tot i que a dia d’avui només s’han registrat 17 denúncies, l’advocat de les víctimes diu que ha detectat aproximadament uns 40 casos. Una xifra realment espantosa, i que augmentaria la quantitat de diners que Cavallé s’ha adjudicat fins a límits insospitats.


Comentaris

envia el comentari