YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alberto, el maltractador i addicte a les drogues que va acabar menjant-se a la seva mare a Madrid

Té 26 anys, ni estudiava ni treballava i el seu entorn ha confirmat que sabien que maltractava la seva mare

Imagen de espaldas del detenido Alberto Gómez por el asesinato de su madre en Madrid.
El jove, detingut i a les dependències policials. | Policía Nacional

El successos, assassinats i homicidis ja són foscos de per si. Però el cas d'aquest divendres a Madrid ha deixat Espanya trasbalsada, incapaç d'assumir un evident episodi de canibalisme i parricidi a Madrid. Els fets han succeït a l'adinerat barri de Salamanca de la capital espanyola. 

Tot començava amb una trucada a la policia d'una amiga que feia gairebé un mes que no veia la seva millor amiga. Es tractava d'una dona de 66 anys i la policia es preparava per a un nou cas de mort natural o accidental. Els agents, doncs, no van dubtar en anar fins al barri de Salamanca, concretament al carrer Francisco de Navacerrada, per tal de comprovar què havia passat exactament. 

El que no s'esperava la policia és que un jove de 26 anys els obriria la porta. Era el fill de la desapareguda, que afirmava que la seva mare era dins la casa. La policia entrava a casa i es trobava amb una imatge que de ben segur no oblidaran mai.

Alberto s'havia alimentat del cos de la seva mare

Com de ben segur ja saben tots els lectors, Alberto havia assassinat la seva mare i n'havia trossejat el cos. Just després, els havia disposat en diversos túpers, que tenia per tota la casa. Tal com explica España Diario, el noi feia dos dies que s'alimentava de parts del cos de la dona, amb l'ajuda del seu gos. Una actitud extremadament freda, completament allunyada de la racionalitat. Per si fos poca cosa, Alberto va anar explicant tranquil·lament com havia matat la seva mare i com havia anat alimentant-se d'ella els darrers dies, en un clar cas de canibalisme.

Des de llavors, però, ja no va voler parlar més amb la policia i en els interrogatoris posteriors ja no ha obert boca. De moment, es troba a l'espera de passar a disposició judicial.

Una amiga confirma que dimecres encara era viva

En un primer moment es va creure que l'assassinat s'hauria pogut consumar fa gairebé un mes, però una amiga feia pocs dies que havia parlat amb María Soledad, la mare d'Alberto.Concretament, la darrera conversa l'havia tingut dimecres 20 de febrer, al mateix bloc de pisos on es va cometre l'assassinat. Tot plegat, doncs, ha passat en només dos dies.

Alberto tenia greus problemes amb les drogues

Segons explica part de l'entorn de la família, el jove tenia greus problemes amb el consum de drogues. Alberto era consumidor diari de cocaïna, pastilles i marihuana, fet que encara va agreujar el tracte cap a la seva mare, ja que teina símptomes d'esquizofrènia. Diverses vegades se l'havia vist dormint amb alguns sense sostre en un parc proper al domicili, sobretot quan discutia amb la seva mare.

Imagen detenido
La Policía Nacional en el moment de la detenció.   | Europa Press

 

Antecedents per maltractar la seva mare

La relació entre mare i fill mai va ser bona, sinó tot el contrari. Al principi, Alberto era un noi cordial i educat, mentre que la seva mare no ho era tant, tal com han relatat alguns membres de l'entorn i veïns

La batalla entre els dos sempre estava servida i la majoria de vegades s'escoltaven forts cops i discussions entre tots dos. Això sí, el jove comptava amb un total de 12 antecedents policials per maltractar físicament a la seva mare i fins i tot alguns veïns afirmen que van veure en comptades ocasions a Alberto escapar per la finestra o per la part de darrere de l'edifici per esquivar els agents.

Actualment, en el moment de ser detingut el jove ni treballava ni estudiava, però anteriorment les coses no havien estat així. Segons relaten «era tímid, però bon xaval», li encantava cantar i fins i tot els va manifestar als seus amics i coneguts la seva il·lusió per presentar-se a Operación Triunfo.

Després se'n va anar a Grècia a estudiar amb una beca Erasmus, però en tornar, tot va canviar completament. Una veïna relata que «Maria Soledad es va excusar en dir que la seva tornada de Grècia havia estat ràpida a causa d'una pallissa que li havien propinat allà». Un sorprenent canvi de vida que també va poder canviar per complet la personalitat i la ment del detingut.


Comentaris

envia el comentari