Alejandra va ser atropellada quan anava de camí a classe

El conductor va fugir de la zona per evitar responsabilitats

Imagen de la Guardia Civil en el lugar de los hechos.
Imagen de la Guardia Civil en el lugar de los hechos. | telemadrid

Continuen apareixent nous detalls sobre l'Alejandra, la jove de 17 anys que va aparèixer morta durant la jornada d'ahir, 15 de gener, després que el seu cos fos trobat a una cuneta de la M-117, a Madrid. A l'alçada del municipi de Fuente el Saz de Jarama, on la víctima va ser trobada, va començar una investigació que va concloure amb la detenció del presumpte autor dels fets, que tractava de fugir a Argentina.

De camí a classe

Era un dilluns normal per la jove. Alejandra sortia aviat de casa per anar camí a l'institut. Per això havia d'apropar-se a l'estació d'autobús on para el 184, el qual la traslladaria fins a Algete, on anava a classe. Segons ha informat 'El Mundo', els informes policials apunten que el cos de la jove estava 50 m desplaçat d'on ella creuava cada dia. Junt amb el seu cos hi havia una motxilla, un reproductor de música i una llibreta.

Va fugar-se

Les primeres investigacions apunten que la mort de la jove es va produir a les 7.20, mentre que l'avís de la trobada del cadàver es va donar a les 10.00 hores. La via és una carretera sense vorera, però amb molt bona visibilitat. Es considera que el conductor, després d'atropellar a la víctima, va fugir per evitar responsabilitats.

El cristal del parabrisas del coche quedó completamente destrozado.
Així va quedar el cotxe que va atropellar l'Alejandra | Mediaset

 

Des del moment de l'accident, els agents policials van començar una investigació per intentar donar amb l'autor dels fets. Després de trobar algunes pistes, com un retrovisor, i de parlar amb diferents testimonis, ha estat la declaració d'un veí que ha estat clau per identificar al conductor: va recordar la matrícula del cotxe.

Amb un vol a Argentina

La Guàrdia Civil ha detingut a Francisco Solano, un home de 53 anys i d'origen paraguaià, que residia a Pozuelo d'Alarcón. La seva captura s'ha realitzat a l'aeroport de Barajas, quan es trobava en un avió, a punt per marxar a Argentina. En les pròximes hores se li prendrà declaració i es decidirà per quins delictes se l'acusa. Entre les possibilitats, es troba la d'omissió de socors, el qual es castiga amb penes de quatre a sis anys de presó.


Comentaris

envia el comentari