IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alejandro Abad parla sobre Bustamante i Bisbal: «No entenc per què busquen com a parelles a models i gent similar»

El compositor xilè també ha revelat que no l'ha sorprès la separació de Bustamante i Paula Echevarría

 
Alejandro Abad, compositor i concursant de Gran Hermano VIP maig | Telecinco

Alejandro Abad torna a la càrrega després del seu pas per 'GHVIP5'. I ho fa amb força, assegurant en una entrevista a 'Diez Minutos' que encara a dia d'avui té «molt bona relació amb la majoria dels concursants d'OT'» però enviant algun polèmic consell a Bisbal i a Bustamante. El compositor xilè, que va saltar a la fama a Espanya com un dels creadors del reality 'Operación Triunfo' així com per produir i compondre part de la tornada de la popular cançó 'Mi música es tu voz', ha estat un temps apartat dels mitjans.

«No m'ha sorprès la separació de David Bustamante i Paula ... En general, la vida d'un cantant està renyida amb la seva vida personal. Els dos són artistes, és una bomba de rellotgeria», començava, afegint que el cantant càntabre «té com a objectiu primordial tornar a recuperar a Paula», un objectiu que segons ell «el té ficat entre cella i cella». A més, revelava que fins i tot ha compost un tema a Bustamante per tal d'ajudar-lo en aquesta tasca.

 
El compositor aconsella a Bisbal que busqui a una altra noia i assegura estar ajudant a Bustamante | cedida

 

Però això no ha estat tot i més de parlar de Bustamante, Abad ha volgut donar un altre consell a David Bisbal: «Jo li diria a David que es busqués una noia normal», deia, referent a la relació del cantant amb Rosanna Zanetti, l'actriu amb la qual es va casar el passat mes d'abril. «No sé per què els cantants tendeixen a buscar-se com a parelles a models i gent similar. Aquestes noies són autèntiques bombes de rellotgeria», va continuar explicant.

A més, tampoc es va mossegar la llengua a l'hora de confessar que al seu pas per 'GHVIP' es va adonar «la gent pot arribar a ser molt dolenta només per guanyar. Mai vaig pensar que l'ésser humà seria així». Si bé no ha donat noms, la veritat és que els seus comentaris no han hagut de seure massa bé als seus companys. Durant la seva estada a la casa, el compositor va preferir passar desapercebut i va formar grup amb Aída i Toño Sanchís.


Comentaris

envia el comentari