Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la Núria Juan Bosch, dona desapareguda de vuitanta-vuit anys

Alerta dels Mossos: Desapareguda una àvia a Catalunya (pateix demència)

Es demana col·laboració ciutadana per tal de trobar-la com més aviat millor

Es demana la col·laboració ciutadana per a trobar una dona gran amb demència que ha desaparegut aquest dimarts, vuit de novembre a Barcelona. No es té cap informació des del matí i han perdut la pista a la zona del Mercat de Sants. En el moment de la desaparició la dona, Núria Juan Bosch, duia un anorac blau.

La dona duia un anorac blau marí

La família de la Núria demana la col·laboració a tots els ciutadans per trobar-la tan aviat com es pugui. La desapareguda pateix demència i, per tant, podria estar desorientada. En cas de tenir qualsevol mena d'informació, cal posar-se en contacte de manera urgent amb la seva filla a través del telèfon +34 696 27 15 63 o trucar al 112.

També es pot contactar amb el cos policial dels Mossos d'Esquadra que ja estan al corrent de la situació de desaparició. Segons ha pogut saber CatalunyaPress, la dona duia una jaqueta de color blau marí. La dona s'ha perdut al barri de Sants de la capital catalana.

Una altra desaparició

Per una altra banda, el jove que va desaparèixer el passat dissabte, cinc de novembre, a Sant Joan de Vilatorrada, al Bages, ha estat trobat. L'Alan ha estat localitzat sa i estalvi en un turó del municipi. El jove duia jersei de color negre i un pantaló de xandall de color fosc.

La policia també va demanar que s'avisés al 112 si se'n tenia qualsevol informació relacionada. La notícia l'han publicat al perfil de Twitter dels Mossos d'Esquadra al voltant de les dues del migdia. No es tenen més dades d'on parava o com va arribar fins a Collbaix. 

Tres dies desaparegut

La policia del municipi ha trobat al noi de vint-i-un anys desaparegut des de dissabte. Els agents l'han trobat a la zona de Collbaix, sense que n'hagin transcendit més detalls. La família va alertar la desaparició i els Mossos d'Esquadra van demanar la col·laboració ciutadana per a localitzar-lo.

El jove ha estat pràcticament tres dies desaparegut des del passat dissabte sense que la seva família sàpiga res d'ell. Per sort, ha estat trobat a Collbaix aquest matí per uns agents de la policia del municipi.