Crema de deixalles a Amposta

Activen l'alerta TRANSCAT pel camió cremant a l'autopista AP-7 a l'Arboç

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en el lloc dels fets

Els Bombers de la Generalitat s'han hagut de desplaçar fins a l'autopista AP-7 per treballar en l'incendi d'un camió, a l'alçada per l'Arboç, al Baix Penedès. Fins al lloc de l'incident, en un primer moment, hi han anat dues dotacions per apagar les flames que sortien del vehicle pesant i, quatre més, estan anant a donar suport a la zona del foc.

El servei d'emergències ha rebut l'avís a dos quarts de nou del matí, on cremava la caixa d'un camió a l'autopista al seu pas pel Baix Penedès en sentit Barcelona.  Afortunadament, el conductor del camió n'ha sortit il·lès dels fets.   

Activada l'alerta TRANSCAT 

Protecció Civil ha activat la prealerta del pla TRANSCAT per l'incendi del camió al voral de l'autopista AP-7, a l'Arboç, al punt quilomètric 207,5. Els Bombers de la Generalitat continuen treballant al lloc dels fets amb sis dotacions, on crema la tractora i parcialment la caixa d'un camió.

Així mateix, recomanen el confinament a la població de Banyeres del Penedès en cas que arribi el fum a la zona on es troben, ja que el camió transportava deu dipòsits de gais formaldeit, un producte que fa una ofrta olor i és irritant. 

Calçada tallada a l'AP-7

En conseqüència de l'incendi del camió, el Servei Català de Trànsit ha decidit tallar la calçada a l'AP-7, en el lloc dels fets, als voltants de dos quarts de deu del matí, on hi ha retencions.  S'estan fent desviacions per l'AP-2.