Muntatge de l'accident d'Alex Zeballos

Alex, el pare de família de 28 anys que ha mort després d'estar amb la seva filla

El noi, natural de Bolívia, ha mort després d'un accident brutal

La vida d'Alex se'n va anar en qüestió de segons. El jove bolivià resident a un petit poble de Navarra, Murillo el Fruto, va patir un accident de trànsit terrible a la localitat d'Arguedas.

Aquest sinistre va acabar amb la seva vida i el cotxe que conduïa va quedar totalment destrossat, tal com es pot apreciar a les imatges preses per un professional de Noticias de Navarra.

Jhosmar Alex Ceballos Huanca, el nom complet del jove, va tenir la mala sort de patir un accident fatídic el darrer diumenge a la nit. Tot va passar després d'haver passat el cap de setmana amb la seva filla a la localitat navarresa de Tudela. Alex era un pare de família que feia molt temps que vivia a Espanya, després d'haver nascut i crescut a la ciutat boliviana de Cochabamba.

Alex Zeballos, el jove bolivià de 28 perd la vida a la carretera

El jove mort en un accident de trànsit tenia 28 anys i des de 2017 vivia a Espanya, més concretament a la Comunitat Foral de Navarra. El jove era pare d'una nena petita i residia amb la seva tieta materna a la localitat de Murillo el Fruto. A un altre poble navarrès, Carcastillo, tenia un altre familiar que visitava assíduament: el seu oncle patern.

Imatge dels llums d'un cotxe de policia
La policia va rebre l'avís d'un accident a la localitat navarresa d'Arguedas. | Catalunya Diari

La veritat és que era un cap de setmana més en què havia estat amb la seva filla de tres anys gaudint del seu temps de descans. Després de deixar la nena, s'encaminava cap al seu lloc de treball, moment en què va patir un accident de trànsit mortal.

Alex tornava a la feina després de passar el cap de setmana amb la seva filla de 3 anys

Els seus familiars, que han contactat amb el digital Noticias de Navarra, expliquen més detalls de quan va tenir lloc aquest tràgic accident d'Alex. Aquest es dirigia a treballar diumenge a la nit des de la localitat del sud de Navarra fins a l'empresa AN Avícola Mélida, una empresa en què no feia massa temps que treballava, però hi estava força il·lusionat.

Policia Foral de Navarra
Mor un jove en un accident tràgic a Navarra. | EuropaPress

Aquest jove natural de Bolívia, a més de dedicar-se a treballar i tenir cura de la nena petita, era molt aficionat a la informàtica. Era una de les seves grans passions, encara que per desgràcia ja no podrà continuar gaudint-ne després de morir en aquest fatal accident en plena nit del 21 de maig.

La seva família viatja a Espanya per tramitar la repatriació de les restes mortals

Alex Zeballos tenia un germà petit, de 26 anys, que viu al país sud-americà amb la seva mare. Tots dos viatjaran ràpidament a la Comunitat Foral de Navarra per dur a terme els tràmits per a la repatriació protocol·lària de les seves restes mortals. Per la seva banda, cal assenyalar que el pare d'Alex Zeballos va morir fa tot just uns anys, més concretament l'any 2019.

Sens dubte, la notícia del fatal accident que ha patit Alex ha deixat totalment trencats els seus familiars. Encara no es creuen que un noi amb tota la vida al davant hagi mort en aquestes circumstàncies.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!