Alliberen una dona que portava diversos dies segrestada a Girona

La víctima va enviar un missatge de socors gràcies al qual va poder ser localitzada

Els Mossos van poder alliberar la dona i detenir el segrestador
Els Mossos van poder alliberar la dona i detenir el segrestador | Cedida

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de nacionalitat romanesa i 38 anys per un presumpte delicte de tràfic d’éssers humans amb finalitat d'explotació sexual, detenció il·legal i amenaces. A més també s’investiguen dues dones, de nacionalitat romanesa i de 25 i 28 anys, que podrien estar implicades en el cas del segrest d’una dona a Girona.

La víctima va poder enviar un missatge de socors

Aquest dilluns, 15 d’octubre, la policia catalana va rebre un avís per part de la Interpol de Roma sobre el possible segrest a Catalunya d’una dona romanesa amb residència a Itàlia. La víctima havia aconseguit enviar una fotografia del carrer on estava segrestada feta a través d’una finestra.

A més, també va poder enviar un escrit on explicava que una persona que havia conegut per Facebook l’havia segrestat i portava retinguda diversos dies. Segons el relat de la dona, després de conèixer-se a través de la xarxa social, el detingut l’havia anat a buscar fins a Milà i li havia proposat tenir una relació a Girona.

El segrestador volia obligar-la a prostituir-se

Quan van rebre la fotografia, els Mossos la van analitzar i van poder identificar l’edifici on la dona estava segrestada, així que s’hi van apropar per fer les comprovacions oportunes. A l’interior del pis van trobar un home que assegurava que en aquell moment convivia amb tres dones: la seva parella sentimental, una amiga d’ella i una noia que acabava d’arribar d’Itàlia a passar uns dies de vacances.

Els agents van poder parlar per separat amb totes elles i la suposada dona que estava de vacances va confirmar que havia estat ella qui havia donat l’avís de socors i que en realitat estava segrestada. Segons va explicar als mossos, havia conegut l’home a Itàlia i l’havia convençut per anar-se’n a viure amb ell a la Jonquera i mantenir-hi una relació sentimental.

No obstant això, havia estat enganyada i quan van arribar a terres catalanes l’havia retingut al pis en contra de la seva voluntat i l’havia amenaçat de mort amb la finalitat que exercís la prostitució. Davant aquestes declaracions, l’home va ser detingut i es va obrir una investigació a les altres dues dones que hi havia al pis per determinar la seva possible implicació en els fets.


Comentaris

envia el comentari