Imatge d'un tren de Rodalies

Almenys 30 minuts de retard a la línia R4 de Rodalies per una incidència a l'Alt Penedès

Els problemes han sorgit a les instal·lacions entre la Granada i Sant Sadurní d'Anoia

Una incidència a les instal·lacions ferroviàries entre els municipis de la Granada i Sant Sadurní d'Anoia, a la comarca de l'Alt Penedès, s'ha convertit en un veritable maldecap per als passatgers de la línia R4 de Rodalies de Catalunya. Segons ha informat la mateixa companyia a través de les xarxes socials, els combois registren retards que poden superar puntualment els 30 minuts, entre Sant Sadurní i Sant Vicenç de Calders, al Baix Penedès

Per la seva banda, Renfe continua amb les seves obres per acabar com més aviat millor el corredor del Mediterrani. Concretament, i tal com ha anat anunciant Adif, entre el passat 25 de juliol i el 15 de novembre s’aniran realitzant diverses modificacions relacionades amb la futura xarxa ferroviària.

La linia R4, precisament entre Sant Vicenç de Calders i Manresa, serà una de les més afectades durant aquests dies per modificar la seva infraestructura. Així, també interromprà de forma indirecta els trens i serveis de les línies R2 i R1, amb trams entre Molins de Rei i l’Hospitalet de Llobregat.

Les solucions alternatives de Rodalies

Mentre aquestes obres tinguin lloc, Adif ha modificat altres rutes perquè els passatgers es vegin els menys afectats possibles per aquests canvis.

Així, durant el mencionat període el servei de la línia R4 es prestarà de la següent manera: Entre Sant Vicenç de Calders i Sant Sadurní d’Anoia només funcionarà un tren per hora i sentit. Des de Sant Sadurní a Martorell estarà disponible el servei alternatiu per carretera, mentre que de Martorell a Manresa es podrà utilitzar el servei habitual.

Les obres d’Adif, per la seva banda, també provoquen que els trens de la línia R1 amb origen o destí Molins de Rei comencin i finalitzin el seu recorregut a l’Hospitalet de Llobregat. Les obres d’Adif, per la seva banda, també provoquen que els trens de la línia R1 amb origen o destí Molins de Rei comencin i finalitzin el seu recorregut a l’Hospitalet de Llobregat.