Donen d’alta tres nens i dos adults ferits en l’incendi de Badalona

El nadó de dos mesos i quatre persones continuen ingressades en estat greu, però estable

Han estat donats d'alta una família i un nen, afectats per l'incendi de Badalona
Han estat donats d'alta una família i un nen afectats per l'incendi de Badalona | CatalunyaDiari.cat

Bones notícies respecte a l’incendi de BadalonaLa família de quatre membres –la mare, el pare i dos fills– que es trobava a l'Hospital Can Ruti ha estat donada d'alta en les darreres hores, així com un infant de quatre anys que va resultar ferit lleu i que estava ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron.

L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, així ho ha confirmat en una atenció als mitjans de comunicació aquest diumenge 6 de gener al migdia. A més a més, també ha comunicat que a Vall d'Hebron encara continuen ingressats un nadó i tres adults en estat greu, però estable. A més, un adult ha empitjorat en les darreres hores i es troba en estat molt greu, però també estable, després que aquest dissabte estava en estat greu, segons ha informat el centre hospitalari.

El nadó i quatre adults, en estat greu i molt greu

Dissabte, un greu incendi va cremar un bloc d’habitatges del barri de Sant Roc a Badalona on, segons han confirmat des de l’Ajuntament, van perdre la vida tres persones, 64 van veure’s afectades i 43 van ser ateses. En aquest sentit, aquest diumenge s’ha dut a terme una reunió de coordinació bilateral entre els responsables de l’Ajuntament i de les conselleries de la Generalitat on han avaluat les mesures que cal prendre per ajudar immediatament els afectats.

Segons ha explicat Pastor, crearan una unitat específica de serveis socials de seguiment cas per cas de les famílies afectades per l’incendi. A més, ha assegurat que tothom serà atès i que la Generalitat és qui es farà càrrec de proporcionar un sostre fins que puguin tornar a les seves llars. Mentre que al centre cívic del barri de Sant Roc serveis socials i protecció civil atendrà els afectats a partir de dilluns.

Ara per ara continuen investigant-se les causes de l’incendi que va afectar un edifici de deu plantes a Badalona, on tres persones van perdre la vida, una dona de 92 anys a la 9a planta i dues víctimes, de les quals no ha transcendit la seva identitat, a la 8a. De tots els ferits, la nena de dos mesos està ingressada a l’UCI en estat greu, un adult continua en estat molt greu i tres, greus, però tots estan estables. Per la seva part, la Generalitat ha decretat dia de dol oficial aquest diumenge.


Comentaris

envia el comentari