Una aula

Un alumne de 16 anys mata a ganivetades la seva professora de castellà

El nen va treure l'arma blanca de la motxilla

Aquest matí un alumne de secundària ha assassinat amb una arma blanca la seva professora de llengua castellana. El terrible succés s'ha produït en un institut de Saint-Jean-de-Luz, ubicat al País Basc francès.

El jove de setze anys ha entrat a l'aula on es trobava la professora. Allà ha acabat amb la seva vida de manera violenta i sense pensar-s'ho.

Primer va colpejar la professora i tot seguit la va apunyalar a sang freda

El jove, un cop a l'interior de l'aula, ha tancat la porta amb clau i ha agredit la mestra picant-la a l'estèrnum. Ha sigut després quan ha tret una fulla de deu centímetres de la motxilla i l'ha apunyalat sense pietat diverses vegades.

La dona, de cinquanta anys, no ha sobreviscut a les ferides ocasionades per l'arma blanca. El succés ha tingut lloc cap a les deu del matí.

Taules i cadires d'una classe de secundària
L'adolescent ha tancat la porta amb clau abans de cometre el crim. | iStockPhoto (Smolaw11)

Quan els equips mèdics d'emergències han arribat al lloc dels fets ha sigut massa tard. Els sanitaris han tractat per tots els mitjans de reanimar la víctima, però no ha sigut possible. El personal mèdic ha certificat la mort de la professora poc després de les onze del matí.

Després de cometre el brutal assassinat, el nen ha fugit de l'escena del crim cap a una altra part del centre educatiu. A l'alumne no li ha servit de res, ja que moments després ha estat detingut i traslladat a dependències policials.

L'alumne assassí assegura haver sentit veus al cap

L'autor del crim suposadament pateix problemes psiquiàtrics, ja que ha confessat que ha comès el crim després d'escoltar unes veus al cap. La víctima era professora de llengua castellana a l'institut, anomenat Institut Saint-Thomas d'Aquin. Ara el centre educatiu està totalment dolorit després del tràgic i traumàtic succés.

El centre compta amb mil cent estudiants, els quals, per sort, estan en perfecte estat, ja que no han patit ferides. Després de l'assassinat, els alumnes han estat refugiats a diferents aules de l'Institut, a l'espera que la policia acudís al lloc.

Al migdia, totes les persones que eren a l'edifici han pogut marxar de manera progressiva del centre. Per part seva, Pap Ndiaye, el Ministre d'Educació francès, ha pres la decisió de viatjar per presentar-se al lloc dels fets. A França, el cas ha provocat una gran consternació entre tots els seus habitants.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!