Els alumnes d'un institut de Barcelona enxampen uns lladres fugint d'un domicili proper al centre

Algunes joves estaven «molt espantades» per si els presumptes culpables els havien vist la cara
Els alumnes de l'institut IES d'Artés van veure fugir els lladres | CatalunyaDiari.cat

Uns alumnes de l'institut Miquel Bosch i Jover, també conegut com a IES d'Artés, situat a la comarca del Bages, han enxampat uns lladres sortint d'una casa propera al centre, els quals encara s'estan buscant. Els joves van veure a quatre homes encaputxats sortir d'un domicili unifamiliar, el matí del passat dijous, 8 de febrer.

Pillats 'in fraganti' 

Unes estudiants van veure els acusats al carrer Serra del Cadí, que està a tocar del carrer Arquitecte Gaudí, on està l'institut. Seguidament, van avisar tant als professors com al conserge, els quals van trucar immediatament a la policia local. Tanmateix, els Mossos d'Esquadra van ser els qui es van fer càrrec de la investigació. Segons indiquen els membres directius del centre a 'Regió7', les noies estaven «molt espantades» per si els lladres els hi havia vist la cara.

 

Uns altres alumnes de tercer d'ESO, amarrats a la finestra, van veure com fugien els presumptes culpables també des d'una finestra de la casa. Inclús, van presenciar com es pujaven a un cotxe que els estava esperant fora, preparat per fugir.

Els alumnes descriuen els lladres 

Les autoritats policials no van poder capturar a cap dels homes perquè no van arribar a temps al lloc dels fets. Tanmateix, els estudiants van poder descriure els lladres i el cotxe, del qual coneixien el color, el model i, fins i tot, part de la matrícula. Amb totes aquestes dades, els efectius van obrir una investigació per esclarir el cas. Pel que fa al robatori, encara no se sap quins objectes es van emportar del domicili, ni s'ha presentat cap denúncia.

 

Una directora orgullosa

La directora de l'IES d'Artés, Rosa Maria Riera, s'ha mostrat molt orgullosa dels seus alumnes per la seva gran col·laboració amb els agents. Després del succés, les classes van continuar amb normalitat.