Amancio Ortega fa una important donació contra el càncer i les xarxes se li tiren a sobre

Ha donat 320 milions d'euros a través de la seva fundació

Imatge d'arxiu d'Amancio Ortega | Cedida

Avui ha sortit a la llum que Amancio Ortega, l'espanyol i multimilionari propietari d'Inditex, ha fet una generosa donació per una de les malalties que acaben amb més vides al nostre país. Tal com s'ha publicat en alguns mitjans ha donat 320 milions d'euros a través de la seva fundació per tal que els hospitals públics de tota Espanya puguin comprar més de 290 equips d'última generació per diagnosticar i tractar amb radioteràpia el càncer.

A la nota de premsa ha explicat que gràcies a la donació podran adquirir aparells d'última tecnologia que podran realitzar diagnòstics més precisos: «La incorporació d'equipaments d'última generació, tals com la mamografia digital amb tomosíntesis o els acceleradors lineals avançats, permeten realitzar diagnòstics més precisos i proporcionar als pacients tractaments més eficaços, menys agressius i de menys duració».

Aquesta intervenció, encara que sembli mentida, ha dividit les xarxes socials, ja que molts defensen el gest de la fundació i altres opinen que es tracta d'una aportació per netejar la seva imatge davant les precàries condicions que tenen els seus treballadors a les fàbriques tercermundistes.


Comentaris

envia el comentari