URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Amenaça de mort, intenta agredir i bufa a la cara d'un agent després d'incomplir el toc de queda a Reus

Els cossos de policia s'enfronten a tota mena de situacions durant les hores de confinament

Un mosso d'esquadra de nit amb el cotxe policial al costat i un vehicle blanc apropant-se
El toc de queda nocturn s'aplica a tot Catalunya entre les deu de la nit i les sis del matí | cedida

Nit moguda a la ciutat de Reus, a la comarca del Baix Camp, on la Guàrdia Urbana i, en algun cas, amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, ha realitzat tres detencions per diversos delictes. En dos dels casos, no s'estava complint el confinament nocturn.

Segons informa la Guàrdia Urbana de Reus, el cas més indignant ha estat un home identificat per incomplir el toc de queda i, a més, per no dur la mascareta. L'individu, en ser alertat pels agents reusencs, ha amenaçat de mort els guàrdies, i fins i tot ha bufat a la cara d'un d'ells, jugant amb la possibilitat de contagiar-lo. Posteriorment els ha intentat agredir. Aquesta persona ha estat detinguda per atemptat contra els agents de l'autoritat i amenaces de mort.

Un home incompleix el toc de queda i descobreixen que feia temps que el busquen

En una altra actuació, un home estava incomplint el confinament nocturn. La sorpresa dels agents ha estat després de descobrir que a aquesta persona li constava una ordre de crida i cerca, motiu pel qual ha estat immediatament detingut.

Per acabar les actuacions policials a la ciutat de Reus, la Guàrdia Urbana va comptar amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra per un delicte de robatori amb força. Un individu ha accedit al Gaudí Centre, a la plaça del Mercadal, després de trencar un vidre. Després d'una recerca pel centre de la ciutat, s'ha localitzat al delinqüent amagat en un habitatge i se l'ha detingut.


Comentaris

envia el comentari