Patrulla Mossos

Ataquen un jove amb navalles i esprai pebre quan passejava per l'Empordà

Un dels atracadors era menor d’edat

Nou acte d’incivisme i delinqüència a l’Empordà. Aquest cop per un robatori amb violència i amenaces. Els fets van tenir lloc a Empuriabrava, el passat diumenge 26 a la matinada.

Un grup de joves que estaven passejant pels carrers de la petita localitat van ser sorpresos per tres joves que es van apropar a ells. Els joves delinqüents, de 22, 26 i un menor d’edat, van agafar un dels nois que passejaven pel coll.

Amenaçant-lo, van mostrar una navalla i un esprai pebre. Aquest últim artefacte és un aerosol per a la defensa personal. Pot arribar a causar la ceguera temporal, cremor a la pell i fins i tot asfixia. I sí, és legal portar-l'ho si està homologat.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

El noi duia una cadena d'or 

A tot això els tres joves lladres, van arrancar la cadena d’or que portava la víctima i van fugir corrents pel carrer de Pla de Roses. El grup de joves, encara espantats, no van trigar a trobar una patrulla de Mossos d’Esquadra per alertar dels fets.

Dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint una persona
Els Mossos van arrestar els lladres. | Mossos d'Esquadra

Els tres lladres van ser detinguts en poca estona, gràcies a les descripcions que els hi van fer a la policia els joves. Amb el menor es van trobar també la cadena d’or, la navalla i l’esprai pebre.

Historial de robatoris amb força a l'Empordà

Aquest cas recorda un altre que va succeir just fa un mes a la mateixa localitat. Dos joves d’entre 19 i 21 anys eren detinguts, per cinc delictes de robatori amb força i tràfic de drogues.

El mateix dia de la detenció havien robat a una farmàcia i a dos domicilis. Passats per disposició judicial i deixat lliures dos dies després, no van trigar ni 20 minuts en cometre un altre furt a un estanc.