IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Amenacen de mort Carles Puigdemont i Oriol Junqueras a Twitter

Els missatges a la xarxa social també inclouen imatges d'armes

Els usuaris de la xarxa social Twitter Connor Akisukinho (@Machxtrxll_) i Don Vergas El Famoso (@RompeOrtos42) han proferit amenaces de mort contra el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras. Els fets han tingut lloc aquest matí, quan un dels tuitaires ha respost a Junqueras amb aquest missatge: «calli fill de puta, miri el que tinc per a vostè marica, us mataré catalans de merda». A més, el tuit anava acompanyat de la imatge d'una pistola:

 

Llavors també s'hi ha sumat l'altre usuari de la xarxa social, que ha fet un tuit similar que deia: «millor que aturi el seu desgavell. L'arma està col·locada, vostè decideix la família o el silenci».

 

Però Junqueras no ha estat l'únic perjudicat. El president Carles Puigdemont també ha rebut amenaces hores després per part d'aquests dos comptes:

 

Els dos usuaris fan tuits molt similars i interactuen entre ells a través de retuits i de respostes. Cal destacar que a més d'aquestes amenaces de mort, als seus comptes hi apareixen diversos tuits masclistes que degraden i menyspreen les dones. Tots aquests missatges encara no han estat esborrats dels seus perfils de Twitter.


Comentaris

envia el comentari