Apareixen pintades amb amenaces de mort contra l'alcalde i una regidora de Palamós

Els fets han estat denunciats als Mossos d'Esquadra que investiguen l'autoria de les pintades
Una de les parets amb pintades amenaçadores contra Lluís Puig | Cedida

 

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig (ERC), ha denunciat l'aparició de noves pintades d'ultradreta i amenaces de mort contra la seva persona en diverses parets i carrers de la població baixempordanesa. «Avui, i ja són vàries vegades, m'han amenaçat de mort i han assenyalat als de casa meva», ha piulat Puig al seu compte de Twitter, tot adjuntant tres fotografies on s'observen pintades amb frases com 'Lluís Puig estàs mort' o 'Tret al clatell'.

 

«Sembla que a alguns la democràcia i la llibertat d'expressió els provoca urticària... Nosaltres, a lo nostre... Construir una República Catalana des dels municipis», ha continuat l'alcalde de Palamós.

 

Una altra de les pintades contra l'alcalde de Palamós | Cedida

 

No és un cas aïllat

Les nombroses pintades van aparèixer la nit de dijous a divendres i en elles també s'amenaçava a la regidora i portaveu de la CUP, Roser Huete, segons recull 'Diari de Girona'. A banda de les pintades, també es va arrencar i cremar l'estelada que hi havia a la rotonda del Mas Gorgoll i es van fer escrits en contra de l'independentisme en mobiliari públic. 

 

Aquesta no és la primera vegada que amenacen l'alcalde de Palamós | Cedida

 

El passat 30 de setembre del 2018, els Mossos ja van investigar unes pintades amb símbols feixistes i amenaces a l'alcalde de Palamós. Es van fer als jardins del Passeig del Mar just abans que es rebategessin amb el nom d'1 d'octubre.

 

També et pot interessar...