Apareixen pintades amb amenaces de mort contra l'alcalde i una regidora de Palamós

Els fets han estat denunciats als Mossos d'Esquadra que investiguen l'autoria de les pintades

Una de les parets amb pintades amenaçadores contra Lluís Puig
Una de les parets amb pintades amenaçadores contra Lluís Puig | Cedida

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig (ERC), ha denunciat l'aparició de noves pintades d'ultradreta i amenaces de mort contra la seva persona en diverses parets i carrers de la població baixempordanesa. «Avui, i ja són vàries vegades, m'han amenaçat de mort i han assenyalat als de casa meva», ha piulat Puig al seu compte de Twitter, tot adjuntant tres fotografies on s'observen pintades amb frases com 'Lluís Puig estàs mort' o 'Tret al clatell'.

«Sembla que a alguns la democràcia i la llibertat d'expressió els provoca urticària... Nosaltres, a lo nostre... Construir una República Catalana des dels municipis», ha continuat l'alcalde de Palamós.

Una altra de les pintades contra l'alcalde de Palamós
Una altra de les pintades contra l'alcalde de Palamós | Cedida

 

No és un cas aïllat

Les nombroses pintades van aparèixer la nit de dijous a divendres i en elles també s'amenaçava a la regidora i portaveu de la CUP, Roser Huete, segons recull 'Diari de Girona'. A banda de les pintades, també es va arrencar i cremar l'estelada que hi havia a la rotonda del Mas Gorgoll i es van fer escrits en contra de l'independentisme en mobiliari públic. 

Aquesta no és la primera vegada que amenacen l'alcalde de Palamós
Aquesta no és la primera vegada que amenacen l'alcalde de Palamós | Cedida

 

El passat 30 de setembre del 2018, els Mossos ja van investigar unes pintades amb símbols feixistes i amenaces a l'alcalde de Palamós. Es van fer als jardins del Passeig del Mar just abans que es rebategessin amb el nom d'1 d'octubre.

També et pot interessar...


Comentaris
Juan
Muy útil
Juan
Ojito
Tomate
Ojo cuidao

envia el comentari