Un amic íntim de les quatre joves mortes a Miami: «Estaven molt il·lusionades amb aquest viatge»

Les joves havien viatjat a Miami per estar amb una amiga que hi treballava des de feia temps

Imagen de las jóvenes durante uno de sus viajes.
Imatge de les joves durant el seu viatge | Xarxes socials

El drama i la consternació es van apoderar de Mallorca el passat dilluns. Unes joves mallorquines que estaven passant uns dies a Miami, als Estats Units, van perdre la vida en un accident de trànsit, ocasionat el dol més absolut dels seus familiars i amics.

En aquest context, un dels amics de les quatre noies ha saltat a la palestra informativa en assegurar: «Estaven molt il·lusionades amb el viatge a Miami». Al fil de la declaració, el noi ha al·legat que «van obtenir els bitllets d'avió fa temps molt de temps» per poder «visitar la seva amiga, Malén, que treballa als Estats Units».

  

  

  

«El que ha passat és terrible, és una pena»

Les víctimes, de 30 i 31 anys, es coneixien de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Segons relata el ‘Diari de Mallorca’, les noies havien estudiat dret i tres de les quatre noies estaven censades als arxius del Col·legi d'Advocats de les Illes. El mateix mitjà, però, que aquestes no es trobaven exercint avui en dia. 

D'altra banda, el noi entrevistat ha proseguit amb el seu dircurs explicant que «el que ha passat és terrible, és una pena» i relatant: «Fa dues setmanes vaig estar menjant amb la María i l'Ana. Es divertien explicant-me què farien durant el viatge a Miami».

En aquest context, doncs, el jove ha donat a conèixer el motiu pel qual es trobaven a Miami. «Se'n anaven a veure la Malén, una altra amiga de la UIB que treballava i vivia allà», ha dit el jove, tot i que ha mantingut: «La seva empresa li havia ofert tornar a Palma i havia acceptat. Volien passar uns dies amb ella a Florida, abans que tornés a Palma. Després també deien que aprofitarien per fer turisme per aquesta zona d'Estats Units».

Imagen de como quedó el autobús tras el siniestro mortal.
Imatge de l'autocaravana després del xoc | Cedida

 

 

Un tràgic accident


Les quatre joves van perdre la vida en un tràgic accident d'autocaravana. Les víctimes, finalment, van ser María López, que exercia d'advocada i assessora fiscal a Palma; Anna Gaitán, advocada i treballava a l'empresa familiar del seu pare i Teresa Sánchez, també advocada i tot i que treballava en uns grans magatzems al centre de la ciutat mallorquina. 


Comentaris

envia el comentari