Una amiga de la víctima de 'La Manada de Manresa': «La volien tirar a un riu»

Va sentir els crits de la víctima en una nau adjunta i va anar a ajudar-la
Pla mitjà de cinc dels acusats abans de l'inici del judici | CatalunyaDiari.cat

 

L’amiga de la víctima de ‘La Manada de Manresa' ha relatat els fets que van succeir aquella nit. La jove tenia llavors 16 anys i estava de festa en una fàbrica abandonada amb uns coneguts quan els crits de la seva amiga la van alertar. Provenien d’una altra de les naus del complex, i quan la va anar a socórrer la noia es va trobar als nois de peu sense pantalons «vaig veure a la N. A terra i a un dels nois tirant-se-la» ha relatat com a testimoni en la tercera jornada del judici. A més a més, la menor ha assegurat que va haver d’intervenir, ja que els set acusats «la volien tirar a un riu, però em van deixar emportar-me-la» segons relata el mitjà 'El Caso'.

 

La testimoni ha confessat davant el jutge que va fer fins a dues declaracions falses, ja que tenia por a possibles represàlies per part d’almenys de dos dels imputats. La presumpta violació múltiple va tenir lloc el 29 d’octubre del 2016, i l’amiga assegura que Bryan Andrés M.C i Marco Antonio R.T. van amenaçar-la en apunyalar-la «per xivata» i en què li farien mal als seus germans petits si explicava els fets als Mossos d’Esquadra.

 

Les dues noies formaven part del grup d’amics que va organitzar la festa la nit de ‘Halloween’ a la fàbrica abandonada. Uns quants dels joves van començar a beure alcohol i fumar marihuana mentre jugaven al joc de ‘la botella’, que consisteix a fer que dues persones es besin de forma aleatòria. La noia ha explicat que un dels acusats «tirava l’ampolla expressament perquè tots es besessin amb la N».

 

En un moment de la nit, Bryan Andrés es va emportar a la N. A una nau que conjunta i la testimoni explica que «se’n va anar amb ell perquè n’estava enamorada». Al cap d’una estona, va veure tornar a aparèixer a l'acusat «em va ensenyar el seu rellotge i em va dir 15 minuts un» ha assegurat, i ha puntualitzat que en aquell moment no va entendre a què es referia.

 

Els acusats entraven per torns a la nau

 

Llavors els acusats van anar per torns a la nau conjunta i quan la noia va escoltar els xiscles de la seva amiga va decidir anar a socórrer-la. En entrar a l’estança  es va trobar un dels acusats masturbant-se i a Maikel P.T. penetrant a la víctima vaginalment, que era a terra «cridant i plorant», l’amiga va sortir de l’habitació i es va topar amb Marco Antonit R..T. que la va amenaçar «em va posar una pistola a la boca i em va dir que no expliqués res del que havia vist».

 

En aquell moment, un altre dels acusats, en Bryan, li va demanar ajuda perquè no podia treure a la víctima d’allà i «tot se li havia anat de les mans». La noia es va emportar a la víctima que no podia caminar, llavors es van acostar dos dels nois i la van obligar a practicar-los una fel·lació a cada un, després les van obligar a anar a casa d’un dels imputats on l’abús es va allargar fins que va aparèixer la mare d’un dels acusats, moment el qual les dues noies van poder marxar.

 

Després de dormir tot just un parell d’hores, les amigues van tornar a la fàbrica on havien succeït els fets per recuperar els seus mòbils, després la víctima es va prendre la píndola. En la tercera vista del judici, la víctima ha identificat tres dels acusats com a autors del delicte d'abús sexual.

 

També et pot interessar...