ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Els amos d'un supermercat de la Bisbal d'Empordà apallissen un client

L'home sortia de l'establiment amb 10 euros de més del canvi i no el van deixar reaccionar
Dos homes es van llençar a agredir el client sense que tingués temps de reaccionar | Twitter

 

Brutal agressió a un supermercat català. Un client d'un establiment de la Bisbal d'Empordà, al Baix Empordà, va ser atacat i apallissat, suposadament, per dos dels propietaris quan es disposava a sortir d'aquest, tot per un problema amb el canvi.

 

Els fets haurien tingut lloc el passat dilluns de la tarda. La víctima de l'agressió hauria pagat i la caixera li hauria retornat 10 euros de més. És llavors quan els dos agressors li reclamen i sense que ell pugui comprovar si és veritat, es llencen sobre ell i el comencen a colpejar. Des de 'DIA', però, asseguren que rebutjen tot tipus de violència als seus establiments, que investiguen els fets i que actuaran a la mesura del què sigui possible perquè fets així no es tornin a repetir. 

 

 

Indignació entre els veïns

La gravació, que s'ha fet viral a les xarxes, ha provocat una gran indignació entre els veïns que es van concentrar en forma de protesta davant les portes del supermercat DIA, segons recollia 'Gerió Digital'. Algunes de les persones concentrades van arribar al punt d'emprendre-la contra l'establiment i rebentar la persiana. 

 

També et pot interessar...