IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El jutge inclou a la dona de 'El Chicle' en la investigació del cas Diana Quer

El jutge no descarta abusos sexuals

'El Chicle' y Diana Quer en dos fotos de archivo
Fotografies d'arxiu de 'El Chicle' i Diana Quer | Cedida

La reobertura del cas de Diana Quer per part del Jutjat d'Instrucció Número 1 de Ribeira continua generant novetats sobre la investigació de la mort de la jove madrilenya. Després de la detenció i posada a presó incondicional de José Enrique Abuín Gey, més conegut com 'El Chicle', principal sospitós de la desaparició de víctima, el passat 22 d'agost de 2016, així com del seu assassinat, la investigació s'ha ampliat cap a una altra protagonista.

Es tracta de la dona del presumpte agressor, Rosario R. F., qui s'inclou a la imputació, després que quedés en llibertat una vegada havia acabat la seva declaració a la Comandància de la Guàrdia Civil de La Corunya. En ella, va explicar que no es trobava amb el seu marit la nit dels fets i que desconeixia on era ell. Amb aquesta, la investigada va canviar la seva versió per tercera vegada, pel que es va sospitar sobre la seva credibilitat.

A més, dues persones més han estat informades que han de declarar com a testimonis, pel que han estat citades aquest dijous, 4 de gener, a les 11.00 hores. D'altra banda, el jutjat ha acordat que es donarà seguiment a les actuacions policials que van començar un cop va desaparèixer Diana Quer, doncs «es desprèn l'existència de nous elements fàctics que corroboren els indicis anteriorment existents respecte a la possible comissió d'un delicte».

Delicte contra la «llibertat sexual»

En la informació entregada pel jutge, també inclouen els incidís existents sobre el possible delicte contra la «llibertat sexual» que podria haver patit la víctima. ‘El Chicle’ va negar que abusés de la jove, encara que els primers resultats oferts per l’autòpsia podrien demostrar una altra realitat. Fins que es resolgui, el detingut continuarà al centre penitenciari de Teixeiro, a La Corunya

Imagen de 'El Chicle' con su mujer
Rosario R. F., la dona de 'El Chicle', investigada pel cas Diana Quer | cedida

Cas Boiro

També s'ha determinat que la denúncia presentada per una jove, qui va afirmar que 'El Chicle' va intentar segrestar-la i que va servir perquè es reobrís el cas de Diana Quer no serà instruïda pel mateix jutjat que el que desenvoluparà la causa de la jove madrilenya. Per tant, serà el Jutjat d'Instrucció Número 2 el que la resolgui, doncs «la tramitació conjunta podria suposar una excessiva complexitat o dilatació d'ambdós processos».


Comentaris

envia el comentari