Ana Julia confessa haver matat Gabriel

Ho ha explicat dos dies després de la seva detenció

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz | Cedida

Ana Julia ha confessat haver matat Gabriel després de discutir amb ell. L'actual parella d'Ángel, el pare del menut Gabriel, ha confessat que van encetar una discussió i, instants després, el petit va «rebre un mal cop al cap» i que posteriorment el va ofegar.

La dona, de la qual s'ha revelat que hauria matat al menor després que la seva parella no accedís a marxar a la República Dominicana amb ella, ha estat més de dues hores confessant i responent les exhaustives preguntes de la Guàrdia Civil

La declaració de Quezada

Ana Julia Quezada ha respost totes i cadascuna de les preguntes de la Guàrdia Civil. Després que aquesta acompanyés als agents a la inspecció de la zona on la dona havia guardat el cos del menor, avui la detinguda per la seva presumpta implicació en la mort de Gabriel Cruz ha prestat declaració. 

El cert, però, és que la dona ho havia intentat evitar de totes les maneres possibles. Arribant a declarar dies enrere que es trobava pintant la finca familiar el dia de la desaparició del menut, aquest dimarts l'actual parella del pare del petit «ha respost totes les preguntes», segons ha explicat la seva advocada en sortir de la declaració. 

Els agents de la benemèrita, finalment, han recordat que ha estat la «primera vegada» que la dona s'ha prestat a «col·laborar» després de la seva detenció el passat diumenge, 11 de març. 

Ha indicat on va tirar la roba d'en Gabriel 

La roba, d'altra banda, ha estat un dels elements clau de la recerca. Després que aquesta trobés la samarreta del petit en una zona que «havia estat prèviament inspeccionada per la Guàrdia Civil i els voluntaris», aquesta ha indicat finalment on va deixar tota la roba que duia el petit aquell dia

Aquest dimecres, doncs, ha sortit a la llum el mòbil del criml'autòpsia final i determinant, així com l'anhelada confessió d'Ana Julia Quezada. 


Comentaris

envia el comentari