rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Ana Julia després de matar Gabriel: «A veure què faig ara amb aquest»

La Guàrdia Civil va instal·lar micròfons al seu cotxe per saber què deia en tot moment
Ana Julia Quezada | Ideal

 

Fa més d'una setmana que Ana Julia Quezada, l'autora confessa del crim de Gabriel Cruz, està a la presó. Ara que ja s'ha descobert la trama, a poc a poc van apareixent petits detalls que ens permeten anar més enllà i conèixer pas a pas el que va passar. L'últim que ha sortit a la llum són les paraules de menyspreu que l'acusada va tenir cap al menor, quan aquest ja estava mort.

 

Els dispositius de gravació instal·lats al cotxe d'Ana Julia ja van permetre descobrir com insultava al menor mentre estava traslladant el seu cadàver amb el cotxe i ara s'han pogut més coses que li va dir, les quals han sorprès tothom per la fredor amb què va actuar.

No sabia com desfer-se del cadàver

Els indicis que apuntaven cap a Ana Julia van fer que la investigació se centrés en ella. Els agents de la Guàrdia Civil van començar a vigilar-la tota l'estona per poder demostrar la seva culpabilitat i una de les mesures que van prendre va ser instal·lar micròfons al seu cotxe per escoltar què deia en cada moment.

 

La pressió era cada vegada més gran i l'acusada no va parar de donar voltes per Almeria amb el cos del nen guardat al maleter del vehicle. «A veure què faig ara amb aquest», va dir sense tenir clar què fer, segons ha indicat 'El Periódico'. Van passar 75 minuts, durant els quals ella circulava sense destí i sense saber què fer amb el cadàver, d'ençà que va agafar el petit del lloc on l'havia enterrat i el va amagar al cotxe fins que els agents la van detenir.

 

Ana Julia Quezada sortint de les dependències policials, abans d'entrar a la presó | EFE

Les «expressions vexatòries» d'Ana Julia 

El jutge ha assegurat que les gravacions del que deia al cotxe deixen constància de les «expressions vexatòries» d'Ana Julia cap a Gabriel. Això va succeir un cop ja estava mort, però els ansiolítics que van trobar al vehicle de la detinguda han fet pensar que l'hauria pogut drogar abans de matar-lo.

 

El fàrmac que podria haver utilitzat és un tranquil·litzant que hagués permet moure'l amb més facilitat. Ara caldrà esperar l'anàlisi toxicològic que determinarà si el va drogar o no abans de posar fi amb la seva vida.

 

Ana Julia Quezada durant la cerca de Gabriel | El Periódico Mediterráneo

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris