Ana Julia Quezada hauria intentat enverinar el pare de la seva segona filla, Miguel Ángel

Així ho va declarar ell mateix als agents

Ana Julia Quezada
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada. | Ideal

Després que Ana Julia Quezada trobés la famosa samarreta blanca —i sorprenentment neta i seca— del petit Gabriel Cruz, els investigadors van començar a sospitar de la parella del pare del menor desaparegut. Així doncs, els agents van ampliar la investigació a voltant més pròxim d'Ana Julia. Va ser llavors quan es va començar a recollir declaracions al cercle més pròxim de la principal sospitosa, incloses les seves exparelles. 

Diversos mesos després de l'assassinat de Gabriel, ara ha sortit a la llum una part del sumari on l'exmarit d'Ana Julia, Miguel Ángel, va valorar la seva relació. El pare de la segona filla de la investigada assegura que va arribar a sospitar que la seva exdona va intentar enverinar-lo més d'una vegada. 

L'exmarit d'Ana Julia explica les seves sospites

Així doncs, Miguel Ángel va dir-li a la policia que Ana Julia Quezada podria haver intentat enverinar-lo durant els seus anys de matrimoni. I és que l'exmarit de l'assassina de Gabriel va detallar que havia patit febres molt altes i malalties estranyes que els metges no van poder diagnosticar. 

En aquest sentit, l'home detalla que els seus problemes de salut van començar després de contractar una assegurança de vida, fet que va fer-li augmentar les sospites. «Tenia una assegurança de vida vinculada al crèdit hipotecari de l'habitatge, que era titular al 50%, sent l'altre 50% d'Ana Julia», va confirmar.

Ana Julia Quezada sale de dependencias policiales.

Ana Julia Quezada surt de les dependències policials. | EFE

 

Ana Julia també podria haver matat la seva filla

D'altra banda, Miguel Ángel també va valorar la sobtada mort de Rideca, filla que va compartir amb Ana Julia. Segons fonts policials, la filla va morir en estranyes circumstàncies en caure per la finestra de la seva habitació durant una nit. «Vaig anar al pati on es trobava el cos. Estava fred. Ana Julia va reaccionar cridant», va comentar.

En veure l'estat en què es trobava la mare de la víctima, els agents «no van prendre declaració» a Ana Julia, amb la qual cosa és impossible determinar la seva relació amb el cas. No obstant això, Miguel Ángel va assegurar que la petita «mai havia patit somnambulisme», justificació utilitzada per la mare per determinar l'accident.


Comentaris

envia el comentari